Rat se nastavlja: Mira javno prozvala Maju da nije mlada i da peva jadno!

Cela prašina digla se pošto su Maja Berović i Ceca Ražnatović predstavile novu verziju duetske pesme "Ne računaj na mene", koju su u originalu izvele Ceca i Mira Škorić.

Zabava 16.01.2024 | 17:37
Rat se nastavlja: Mira javno prozvala Maju da nije mlada i da peva jadno!

Berovićeva je u jednom intervjuu koleginicu nije nazvala imenom, nego "ona", što je izazvalo Škorićevu da se oglasi na Instagramu, poručivši da ona (Maja) nije mlada pevačica.

Maja Berović je najpre iznenadila sve kada je otkrila da bi drugačije reagovala na mestu koleginice Mire Škorić, te i da bi ona bila jako zahvalna.

Ove reči izvele su iz takta Miru, koja je sada svojim komentarom izazvala pravu buru.

Mira ŠkorićFOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

- Dragi moji, pošto se ona (ja) Mira Škorić, nisam oglašavala ni za jedne medije i ne mogu više da ćutim dok ti laješ. Tebi ću reći mala nevaspitana nedopr*** glupa**. S obzirom da tvoja raspala mentorka čitav svoj život podmeće druge za sopstvene ratove i ti si nasela. Presrećna sam kada mladi dobri pevači urade obrade starih pesama, ti nisi mlada, a i pevaš jadno. Svaka mlada Zvezda Granda je za tebe pevačina, stvarno si 100 dinara, kako kažeš (nikad čula pesmu). Ti ne možeš sebe da oživiš, a pesma "Ne računaj na mene" živi i bez vas dve.Mogu mnogo gore budi sigurna, zato bolje ćuti, zato što sledeći put neću biti ovako fina, veruj mi - napisala je Mira na Instagramu.

Kada se pogleda biografija - Mira Škorić je rođena 1970. godine, ima 53 godine, dok je Maja 1987. godište, i ušla je odavno u četvrtu deceniju i ima 36 godina.

Mira Škorić, Maja Berović, Ceca RažnatovićFOTO: PETAR ALEKSIĆ, DAMIR DERVIŠAGIĆ

Podsetimo, u novi estradni rat uključila se i Jelena Karleuša, koja se takođe oglasila na Instagramu, gde je brutalno potkačila ne samo Cecu Ražnatović i Maju Berović, već i ostale pevače.

(kurir.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar