Краљица била љута на Хари и Меган због имена кћерке

- Краљица Елизабета је била љута због тврдње војводе и војвоткиње од Сасекса да је одобрила да дају име својој кћерки по њеном надимку из детињства, наводи се у новој књизи.

Магазин 15.01.2024 | 19:16
Краљица била љута на Хари и Меган због имена кћерке
Запослени у палати је рекао да је покојна краљица била "љута као никада до тада" након што су Хари и Меган рекли да не би користили име Лилибет, која је рођена у јуну 2021, да нису добили подршку од ње, пренео је "Тајмс".
 
Војвода и војвоткиња од Сасекса су оптужили Би-Би-Си за клевету касније тог месеца након што је та медијска кућа пренела речи високог извора из Бакингемске палате да од краљице није затражена дозвола за име.
 
Хари и Меган су затим покушали да затраже од палате да подржи њихову верзију догађаја, али су били одбијени, навео је писац Роберт Хардман.
 
Одломци из његове књиге "Чарлс ИИИ: Нови краљ. Нови двор. Инсајдерска прича" се објављује у "Дејли мејлу".
 
Књига, такође, садржи тврдње да је Бакингемска палата припремила тајне планове да принц Чарлс постане регент у последњим годинама владавине покојне краљице.
 
(Тањуг) Фото: ФАЦУНДО АРРИЗАБАЛАГА/ЕПА 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Невена

15.01.2024 20:15

Подрзавам Меган и Харија,али не наметљиву Кејт,која никада неће бити вољена као Дајана,упркос томе сто је копира неким одјевним комадима.Вилијам нула

ОДГОВОРИТЕ