Kraljica bila ljuta na Hari i Megan zbog imena kćerke

- Kraljica Elizabeta je bila ljuta zbog tvrdnje vojvode i vojvotkinje od Saseksa da je odobrila da daju ime svojoj kćerki po njenom nadimku iz detinjstva, navodi se u novoj knjizi.

Magazin 15.01.2024 | 19:16
Kraljica bila ljuta na Hari i Megan zbog imena kćerke
Zaposleni u palati je rekao da je pokojna kraljica bila "ljuta kao nikada do tada" nakon što su Hari i Megan rekli da ne bi koristili ime Lilibet, koja je rođena u junu 2021, da nisu dobili podršku od nje, preneo je "Tajms".
 
Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa su optužili Bi-Bi-Si za klevetu kasnije tog meseca nakon što je ta medijska kuća prenela reči visokog izvora iz Bakingemske palate da od kraljice nije zatražena dozvola za ime.
 
Hari i Megan su zatim pokušali da zatraže od palate da podrži njihovu verziju događaja, ali su bili odbijeni, naveo je pisac Robert Hardman.
 
Odlomci iz njegove knjige "Čarls III: Novi kralj. Novi dvor. Insajderska priča" se objavljuje u "Dejli mejlu".
 
Knjiga, takođe, sadrži tvrdnje da je Bakingemska palata pripremila tajne planove da princ Čarls postane regent u poslednjim godinama vladavine pokojne kraljice.
 
(Tanjug) Foto: FACUNDO ARRIZABALAGA/EPA 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nevena

15.01.2024 20:15

Podrzavam Megan i Harija,ali ne nametljivu Kejt,koja nikada neće biti voljena kao Dajana,uprkos tome sto je kopira nekim odjevnim komadima.Vilijam nula

ODGOVORITE