Дневник 2 3.1.2024.

Република Српска 03.01.2024 | 18:21
Дневник 2 3.1.2024.

- Здравствени информациони систем Српске не ради, иако је плаћен 30 пута више него у Србији.

- Донијећемо наш изборни закон за провођење избора у Српској, најавио Додик.

- Власт се жали да је БиХ економски неодржива земља, иако приходи од ПДВ-а годинама расту.

- Шта власт Српске обећава, а шта нас чека у овој предизборној години?

- Више од 100 мртвих у терористичком нападу у Ирану.

(БН) 

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Кунте Кинте

03.01.2024 19:22

Пао ИЗИС и сад треба да нам скрене фокус пажње са тога причом о некаквом изборном закону РС, има ли полиције у овој држави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПРОКЛЕТНИЦИ

03.01.2024 19:27

РС је СНСД опљачкао,тако стручно а да тога народ још није свјестан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Шведска

03.01.2024 19:29

Постовање, Ево вам дио информација које су објављене од стране нападаца на дарк wебу гдје се ове информације продају. Обицај таквих форума/сајтова јесте да се остави мањи дио информација како би се купац увјерио да се ради о легитимним подацима У аттацхменту је дио извјестаја о ИЗИСРС . ОРГ са дијеловима до који су досли сајбер криминалци (не хакери, КРИМИНАЛЦИ) Страсно је да нико није изасао у јавност да објасни гдје су информације заврсиле, то јесте тацно које информације су отисле. Укратко: сви картони, приватне информације су сада на продају свих корисника домова здравља. Ситуација је јако лоса а неце помоци "ето десило се" и "јавили смо еурополу" Васи подаци васе дјеце, мајки, оцева су у рукама криминалаца. Поздрав из Сведске Владимир

ОДГОВОРИТЕ
Name

НЕЂО ИЛИЋ

03.01.2024 19:45

Вјероватно ће хакери напасти и Проинтеров информациони систем у ЈПШ Шуме РС, који је плаћен 17 милиона КМ, али срећом помоћник министра за шумарство је мр Раденко Лакетић, који ће то вјерујем успјешно предуприједити. Иначе је он најзаслужнији за увођење информационог система, а такође и за ФСЦ цертификата, да није њега шуме би отишле у стечај или дате на концесије. Сами га је Бог послао Републици Српској. Некада сам му ја био директор а он извршни директор за производњу, били смо добар тандем и све је било добро у том предузећу. Чим су мене смијенили а њега пребацили у градску управу све је кренуло наопако. Иако сам у пензији и даље бринем о том предузећу, успио сам сина убацити за директора ШГ Оштрељ Дринић, мојега Сашу којем сам ја савјетник!

ОДГОВОРИТЕ