Dnevnik 2 3.1.2024.

Republika Srpska 03.01.2024 | 18:21
Dnevnik 2 3.1.2024.

- Zdravstveni informacioni sistem Srpske ne radi, iako je plaćen 30 puta više nego u Srbiji.

- Donijećemo naš izborni zakon za provođenje izbora u Srpskoj, najavio Dodik.

- Vlast se žali da je BiH ekonomski neodrživa zemlja, iako prihodi od PDV-a godinama rastu.

- Šta vlast Srpske obećava, a šta nas čeka u ovoj predizbornoj godini?

- Više od 100 mrtvih u terorističkom napadu u Iranu.

(BN) 

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Kunte Kinte

03.01.2024 19:22

Pao IZIS i sad treba da nam skrene fokus pažnje sa toga pričom o nekakvom izbornom zakonu RS, ima li policije u ovoj državi.

ODGOVORITE
Name

PROKLETNICI

03.01.2024 19:27

RS je SNSD opljačkao,tako stručno a da toga narod još nije svjestan.

ODGOVORITE
Name

Švedska

03.01.2024 19:29

Postovanje, Evo vam dio informacija koje su objavljene od strane napadaca na dark webu gdje se ove informacije prodaju. Obicaj takvih foruma/sajtova jeste da se ostavi manji dio informacija kako bi se kupac uvjerio da se radi o legitimnim podacima U attachmentu je dio izvjestaja o IZISRS . ORG sa dijelovima do koji su dosli sajber kriminalci (ne hakeri, KRIMINALCI) Strasno je da niko nije izasao u javnost da objasni gdje su informacije zavrsile, to jeste tacno koje informacije su otisle. Ukratko: svi kartoni, privatne informacije su sada na prodaju svih korisnika domova zdravlja. Situacija je jako losa a nece pomoci "eto desilo se" i "javili smo europolu" Vasi podaci vase djece, majki, oceva su u rukama kriminalaca. Pozdrav iz Svedske Vladimir

ODGOVORITE
Name

NEĐO ILIĆ

03.01.2024 19:45

Vjerovatno će hakeri napasti i Prointerov informacioni sistem u JPŠ Šume RS, koji je plaćen 17 miliona KM, ali srećom pomoćnik ministra za šumarstvo je mr Radenko Laketić, koji će to vjerujem uspješno preduprijediti. Inače je on najzaslužniji za uvođenje informacionog sistema, a takođe i za FSC certifikata, da nije njega šume bi otišle u stečaj ili date na koncesije. Sami ga je Bog poslao Republici Srpskoj. Nekada sam mu ja bio direktor a on izvršni direktor za proizvodnju, bili smo dobar tandem i sve je bilo dobro u tom preduzeću. Čim su mene smijenili a njega prebacili u gradsku upravu sve je krenulo naopako. Iako sam u penziji i dalje brinem o tom preduzeću, uspio sam sina ubaciti za direktora ŠG Oštrelj Drinić, mojega Sašu kojem sam ja savjetnik!

ODGOVORITE