Возови стоје код Лондона, хиљаде људи чекају

Поједине железничке линије у Великој Британији отказане су јутрос због поплаве у тунелима у близини станице у граду Ебсфлит.

Свијет 30.12.2023 | 13:28
Возови стоје код Лондона, хиљаде људи чекају

Компанија Соутхеастерн саопштила је да до око поднева ни једна линија неће саобрац́ати између Ебсфлита и Лондона, док је Еуростар до најмање 9 часова ујутру отказао све услуге до и од лондонске станице одакле полазе возови за Француску, пише Гардијан.

Према прогнози метеоролога, Велику Британију ће данас погодити снажни ветрови, док ће у северним деловима Шкотске пасти снег, који би на вишим подручјима могао да достигне висину од 10 до 20 центиметара.

Метеоролози су упозорили да у неким деловима услед падавина може доћи и до поплава и да би температуре могле да падну и до минус 9 степени Целзијуса.

Велику Британију је у претходна два дана погодила олуја Герит, која је однела три живота и оставила више од хиљаду домова у Шкотској без струје.

(Тањуг) Фото: Блоомберг

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Па

30.12.2023 13:53

то су "климацке промене" страшно каква страшна вијест! Чуј има и троје мртвих а снијег ће да напада чак 10-20цм а температура ће пасти на -9°Ц ужас ближи се смак свијета!

ОДГОВОРИТЕ