Бијељина: Спасиоци се спуштали са крова зграде и подијелили пакетиће

Припадници Горске службе спасавања обрадовали су данас малишане из Дневног центра за дјецу са потешкоћама у развоју и Дневног центра за дјецу у ризику у Бијељини тако што су се спустили са крова Центра за социјални рад и подијели им новогодишње пакетиће.

Република Српска 29.12.2023 | 22:31
Бијељина: Спасиоци се спуштали са крова зграде и подијелили пакетиће

Пакетићи су донација Градске организације Црвеног крста Бијељина, чији су представници уложили значајне напоре при обезбјеђивању средстава за њих, саопштено је из Горске службе спасавања.

Овај атрактиван начин додјеле пакетића био је прилика да припадници Горске службе спасавања Бијељина покажу своје вјештине и технике које користе у уобичајеним акцијама, али и да покажу хуманост и волонтеризам.

Главни циљ ове активности је унијети радост у животе малишана и измамити осмијех на њихова лица, што је и урађено, оцјењују организатори.

У саопштењу се наводи да се малим гестовима праве велики искораци, те да су празници ту као подсјетник да се срећа умножава само уколико се дијели.

(БН) Фото:ГСС Бијељина

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ма дивота!

29.12.2023 22:50

Све западњацко покупили и подваљују народу који не зна ниста да разлуци! Забију се у цркву и слусају попа а мисле како да сто прије изадју из ње и да удахну слободу и побјегну на запад! КАко се црква не досјети да дијели поклоне, да оснује јавне кухиње да брине о народу онако како умију да прицају по слузбама!? Црква је, изгледа, одувијек, била само мјесто гдје се скупљао новац за богате а који су се крили иза бога како би сиротињу придобили на своју страну и добили глас висе! Црква у ових 17 вјекова никад није била уз народ вец уз власт! Зато је и створена да би лаксе извлацила новац и добро од народа а народу остављала НИСТА!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

30.12.2023 06:16

Коме све црква дјели одликовања? Ко су дањасни кумови цркве?

Name

Ју

30.12.2023 09:20

Све рецено тацно

Name

јебо пакетице

29.12.2023 22:54

...дај дјеци западњацке ајфоне, паметне телефоне, таблете, сатове...ЛОВУ! Нема од овога ниста! Данасња дјеца овакве ствари гледају са спрдњом! Ни хвала не знају да казу! Само материјализам! Цркве висе нема да помазе у одгоју! Народ јој висе не вјерује! Само лову тразе а прицају о скромности! Серу!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Незнам

30.12.2023 07:28

Спааслоци или провалници?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корн

30.12.2023 09:20

Не вјерује зато сто јесте све измисљотина. У лази су кратке ноге