Bijeljina: Spasioci se spuštali sa krova zgrade i podijelili paketiće

Pripadnici Gorske službe spasavanja obradovali su danas mališane iz Dnevnog centra za djecu sa poteškoćama u razvoju i Dnevnog centra za djecu u riziku u Bijeljini tako što su se spustili sa krova Centra za socijalni rad i podijeli im novogodišnje paketiće.

Republika Srpska 29.12.2023 | 22:31
Bijeljina: Spasioci se spuštali sa krova zgrade i podijelili paketiće

Paketići su donacija Gradske organizacije Crvenog krsta Bijeljina, čiji su predstavnici uložili značajne napore pri obezbjeđivanju sredstava za njih, saopšteno je iz Gorske službe spasavanja.

Ovaj atraktivan način dodjele paketića bio je prilika da pripadnici Gorske službe spasavanja Bijeljina pokažu svoje vještine i tehnike koje koriste u uobičajenim akcijama, ali i da pokažu humanost i volonterizam.

Glavni cilj ove aktivnosti je unijeti radost u živote mališana i izmamiti osmijeh na njihova lica, što je i urađeno, ocjenjuju organizatori.

U saopštenju se navodi da se malim gestovima prave veliki iskoraci, te da su praznici tu kao podsjetnik da se sreća umnožava samo ukoliko se dijeli.

(BN) Foto:GSS Bijeljina

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Ma divota!

29.12.2023 22:50

Sve zapadnjacko pokupili i podvaljuju narodu koji ne zna nista da razluci! Zabiju se u crkvu i slusaju popa a misle kako da sto prije izadju iz nje i da udahnu slobodu i pobjegnu na zapad! KAko se crkva ne dosjeti da dijeli poklone, da osnuje javne kuhinje da brine o narodu onako kako umiju da pricaju po sluzbama!? Crkva je, izgleda, oduvijek, bila samo mjesto gdje se skupljao novac za bogate a koji su se krili iza boga kako bi sirotinju pridobili na svoju stranu i dobili glas vise! Crkva u ovih 17 vjekova nikad nije bila uz narod vec uz vlast! Zato je i stvorena da bi lakse izvlacila novac i dobro od naroda a narodu ostavljala NISTA!

ODGOVORITE
Name

Re

30.12.2023 06:16

Kome sve crkva djeli odlikovanja? Ko su danjasni kumovi crkve?

Name

Ju

30.12.2023 09:20

Sve receno tacno

Name

jebo paketice

29.12.2023 22:54

...daj djeci zapadnjacke ajfone, pametne telefone, tablete, satove...LOVU! Nema od ovoga nista! Danasnja djeca ovakve stvari gledaju sa sprdnjom! Ni hvala ne znaju da kazu! Samo materijalizam! Crkve vise nema da pomaze u odgoju! Narod joj vise ne vjeruje! Samo lovu traze a pricaju o skromnosti! Seru!

ODGOVORITE
Name

Neznam

30.12.2023 07:28

Spaasloci ili provalnici?

ODGOVORITE
Name

Korn

30.12.2023 09:20

Ne vjeruje zato sto jeste sve izmisljotina. U lazi su kratke noge