Туча у Зворнику: Једно лице ухапшено, има повријеђених

- Лице чији су иницијали В.Г. из Шековића ухапшено је у Зворнику због сумње да је починило више кривичних дјела, саопштено је из Полицијске управе Зворник.

Република Српска 26.12.2023 | 11:17
Туча у Зворнику: Једно лице ухапшено, има повријеђених

Зворнички Дом здравља обавијестио је јуче у 3.40 часова Полицијску станицу Зворник да су се ради указивања љекарске помоћи јавила два лица због задобијених повреда које им је нанијело више непознатих лица.

Полиција је поступајући по пријави утврдила да је код једне пекаре на подручју града Зворника дошло до физичког напада више непознатих лица у коме је лице чији су иницијали С.С. задобило лаке, а лице П.А, обоје из Зворника, тешке повреде, које је констатовао дежурни љекар Дома здравља Зворник.

О овом догађају обавијештен је дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва у Бијељини који је наложио да се предузму све мјере и радње на документовању кривичних дјела тјелесна повреда, тешка тјелесна повреда и угрожавање безбједности.

Након извршеног увиђаја, полиција наставља даљи рад по пријави.

(Срна) Фото: Илустрација  

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Калигула

26.12.2023 11:30

Ако неки од повређених у тучи буде у некој странки квај ће тродупло најебати. Сада ако те неко провоцира и вређа мораш га прво питати да ли је активан у некој политичкој странци па ако јесте извинеш му се што те је вређао и окренеш се и одеш а ако није политички ангажован онда можеш да уђеш са њим у вербални па и у физички обрачун. Мој савет за све провокаторе активирајте се политички и ако добијете батине због вређања и провоцирања бар ће те постати популарни и битни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

РЕ-Калигула

26.12.2023 12:33

Сви нормални и цивилизовани људи,вербално ресавају неспоразуме и све проблеме.Физицко насиље је недопустиво и опсте неприхватљиво за сваког менталног и нормалног цовјека.Твој коментар подстице насиље у друству,а не толеранцију и разговор.Због таквих насилника ,и таквог става,зато свакодневно имамо туце и убиства људи на улицама.

Name

Нова

26.12.2023 12:08

Или наставак оне од раније?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стрела

26.12.2023 13:04

Које ли су странке ови цланови?Данас иде извртање догадјаја и пребацивање у политицки слуцај.Типицно за Зворник.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па да

26.12.2023 14:01

Опет изгледа зв није висе безнадан све ово сто се говори о белом це се показати тацно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сековици

26.12.2023 15:17

Има ли која туча а да није из Сековица?

ОДГОВОРИТЕ