Tuča u Zvorniku: Jedno lice uhapšeno, ima povrijeđenih

- Lice čiji su inicijali V.G. iz Šekovića uhapšeno je u Zvorniku zbog sumnje da je počinilo više krivičnih djela, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Republika Srpska 26.12.2023 | 11:17
Tuča u Zvorniku: Jedno lice uhapšeno, ima povrijeđenih

Zvornički Dom zdravlja obavijestio je juče u 3.40 časova Policijsku stanicu Zvornik da su se radi ukazivanja ljekarske pomoći javila dva lica zbog zadobijenih povreda koje im je nanijelo više nepoznatih lica.

Policija je postupajući po prijavi utvrdila da je kod jedne pekare na području grada Zvornika došlo do fizičkog napada više nepoznatih lica u kome je lice čiji su inicijali S.S. zadobilo lake, a lice P.A, oboje iz Zvornika, teške povrede, koje je konstatovao dežurni ljekar Doma zdravlja Zvornik.

O ovom događaju obaviješten je dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva u Bijeljini koji je naložio da se preduzmu sve mjere i radnje na dokumentovanju krivičnih djela tjelesna povreda, teška tjelesna povreda i ugrožavanje bezbjednosti.

Nakon izvršenog uviđaja, policija nastavlja dalji rad po prijavi.

(Srna) Foto: Ilustracija  

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Kaligula

26.12.2023 11:30

Ako neki od povređenih u tuči bude u nekoj stranki kvaj će troduplo najebati. Sada ako te neko provocira i vređa moraš ga prvo pitati da li je aktivan u nekoj političkoj stranci pa ako jeste izvineš mu se što te je vređao i okreneš se i odeš a ako nije politički angažovan onda možeš da uđeš sa njim u verbalni pa i u fizički obračun. Moj savet za sve provokatore aktivirajte se politički i ako dobijete batine zbog vređanja i provociranja bar će te postati popularni i bitni.

ODGOVORITE
Name

RE-Kaligula

26.12.2023 12:33

Svi normalni i civilizovani ljudi,verbalno resavaju nesporazume i sve probleme.Fizicko nasilje je nedopustivo i opste neprihvatljivo za svakog mentalnog i normalnog covjeka.Tvoj komentar podstice nasilje u drustvu,a ne toleranciju i razgovor.Zbog takvih nasilnika ,i takvog stava,zato svakodnevno imamo tuce i ubistva ljudi na ulicama.

Name

Нова

26.12.2023 12:08

Или наставак оне од раније?

ODGOVORITE
Name

Strela

26.12.2023 13:04

Koje li su stranke ovi clanovi?Danas ide izvrtanje dogadjaja i prebacivanje u politicki slucaj.Tipicno za Zvornik.

ODGOVORITE
Name

Pa da

26.12.2023 14:01

Opet izgleda zv nije vise beznadan sve ovo sto se govori o belom ce se pokazati tacno

ODGOVORITE
Name

Sekovici

26.12.2023 15:17

Ima li koja tuča a da nije iz Sekovica?

ODGOVORITE