Беба преживела налет торнада!

Четворомесечна беба остала је жива након што ју је однео торнадо! Малена беба је пронађена је жива рекли су његови родитељи након што је дете увучено у торнадо који је погодио државу Тенеси.

Занимљивости 18.12.2023 | 15:49
Беба преживела налет торнада!

Пар је рекао да је смртоносни торнадо у суботу разбио њихову мобилну куц́ицу, покупивши колевку у којој је још увек беба. Беба је на сву срећу преживела и откривена је у обореном дрвету на киши.

Беба Лорд, његов једногодишњи брат и родитељи задобили су само мање посекотине и модрице.

Како се торнадо приближавао, мајка двоје деце, 22-годишња Сyднеy Мооре рекла је да је откинут кров њихове мобилне куц́ице.

“Врх торнада се спустио и подигао колевку са мојом бебом, у њој“, рекла је госпођа Мур локалној новинској станици. “Она је био прва ствар која је кренула горе.”

Њен дечко и дечаков отац бацио се да заштити Лорда у колицима, али га је на крају покупио и торнадо.

“Само се држао за колевку све време, вртели су се у круг, рекао је, а онда су били бачени”, рекла је госпођа Мур.

Док се то дешавало, госпођа Мур је зграбила свог једногодишњег сина Принстона.

“Нешто у мени ми је управо рекло да трчим и скочим на свог сина! Буквално у тренутку када сам скочила на њега, зидови су се срушили.!”Била сам стварно сломљена. Нисам могла да дишем”, присец́а се госпођа Мур преноси ББЦ

Након што је торнадо прошао, госпођа Мур је успела да побегне испод рушевина са Принстоном. Она и њен дечко су одмах почели да траже бебу њиховог сина Лорда Тражећи своју бебу на киши, пронашли су дете живо и неповређено казала је мама Мур, “изгледало је као колевка на дрвету”.

„Мислила сам да је мртав. Била сам прилично сигурна да је мртав и да га нец́емо пронац́и.Али он је овде, и то по милости Божијој"- изјавла је мама бебе Лорда.

Сестра госпође Мур, Цаитлyн Мооре, покренула је ГоФундМе да им помогне након што је торнадо потпуно уништио њихов аутомобил и куц́у.

Деца и госпођа Мур су прошли само са мањим посекотинама и модрицама, али је њен дечко задобио слом руке и рамена, каже Кејтлин Мур.

(занимљивостидана.цом)

Коментари / 0

Оставите коментар