Beba preživela nalet tornada!

Četvoromesečna beba ostala je živa nakon što ju je odneo tornado! Malena beba je pronađena je živa rekli su njegovi roditelji nakon što je dete uvučeno u tornado koji je pogodio državu Tenesi.

Zanimljivosti 18.12.2023 | 15:49
Beba preživela nalet tornada!

Par je rekao da je smrtonosni tornado u subotu razbio njihovu mobilnu kućicu, pokupivši kolevku u kojoj je još uvek beba. Beba je na svu sreću preživela i otkrivena je u oborenom drvetu na kiši.

Beba Lord, njegov jednogodišnji brat i roditelji zadobili su samo manje posekotine i modrice.

Kako se tornado približavao, majka dvoje dece, 22-godišnja Sydney Moore rekla je da je otkinut krov njihove mobilne kućice.

“Vrh tornada se spustio i podigao kolevku sa mojom bebom, u njoj“, rekla je gospođa Mur lokalnoj novinskoj stanici. “Ona je bio prva stvar koja je krenula gore.”

Njen dečko i dečakov otac bacio se da zaštiti Lorda u kolicima, ali ga je na kraju pokupio i tornado.

“Samo se držao za kolevku sve vreme, vrteli su se u krug, rekao je, a onda su bili bačeni”, rekla je gospođa Mur.

Dok se to dešavalo, gospođa Mur je zgrabila svog jednogodišnjeg sina Prinstona.

“Nešto u meni mi je upravo reklo da trčim i skočim na svog sina! Bukvalno u trenutku kada sam skočila na njega, zidovi su se srušili.!”Bila sam stvarno slomljena. Nisam mogla da dišem”, priseća se gospođa Mur prenosi BBC

Nakon što je tornado prošao, gospođa Mur je uspela da pobegne ispod ruševina sa Prinstonom. Ona i njen dečko su odmah počeli da traže bebu njihovog sina Lorda Tražeći svoju bebu na kiši, pronašli su dete živo i nepovređeno kazala je mama Mur, “izgledalo je kao kolevka na drvetu”.

„Mislila sam da je mrtav. Bila sam prilično sigurna da je mrtav i da ga nećemo pronaći.Ali on je ovde, i to po milosti Božijoj"- izjavla je mama bebe Lorda.

Sestra gospođe Mur, Caitlyn Moore, pokrenula je GoFundMe da im pomogne nakon što je tornado potpuno uništio njihov automobil i kuću.

Deca i gospođa Mur su prošli samo sa manjim posekotinama i modricama, ali je njen dečko zadobio slom ruke i ramena, kaže Kejtlin Mur.

(zanimljivostidana.com)

Komentari / 0

Ostavite komentar