Нови детаљи тешке несреће код Мркоњић Града

Рале Сулејмановић (19) из Градишке, тешко повријеђен у саобраћајној несрећи која се догодила код Мркоњић града пребачен је на лијечење у Ургентни центар Србија у Београду.

Република Српска 13.12.2023 | 15:20
Нови детаљи тешке несреће код Мркоњић Града

Љекари у УКЦ-у Републике Српске и даље се боре за живот осмомјесечне бебе која је тешко повријеђена у овој несрећи и тренутно се налази на апаратима.

Сулејмановић, његова супруга (23) и четворо дјеце учествовали су у тешкој несрећи у којој је једно дијете погинуло на мјесту несреће услијед тешких повреда виталних органа.

Из УКЦ РС су навели да је петогодишње дијете задобило прелом надлактице, те је смјештено у у Клинику за дјечију хирургију и стабилног је здравственог стања.

–Дијете узраста четири године које је задобило прелом ребара и повреду бубрега, смјештено је у Клинику за анестезију и интензивну терапију, те се ради додатна дијагностика, док је мајка смјештена на Клинику за ортопедију и трауматологију и стабилног је стања– навели су из УКЦ-а РС.

Тешка саобраћајна несрећа догодила се јуче око 13.45 на магистралном путу Бањалука-Јајце, у Црној Ријеци.

У несрећи су учествовали “пежо”, којим је управљао Рале Сулејмановић из Градишке и камион “сканија”, који је возио држављанин Сјеверне Македоније Николче Милошевски (55).

(Срна) 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Јоја

13.12.2023 15:52

Какви нови детаљи , је ли детаљ то да је цовек пребацен у Бг како је досло до саобрацајне несреце то је детаљ .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вук

13.12.2023 17:09

Какав детаљ хоцес? Имас оци ваљда, видис на цијој страни су се сударили? Занима те засто је несретник пресао у тудју траку?

Name

Ух

14.12.2023 06:47

Јоја, иди мало на одмор