Novi detalji teške nesreće kod Mrkonjić Grada

Rale Sulejmanović (19) iz Gradiške, teško povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod Mrkonjić grada prebačen je na liječenje u Urgentni centar Srbija u Beogradu.

Republika Srpska 13.12.2023 | 15:20
Novi detalji teške nesreće kod Mrkonjić Grada

Ljekari u UKC-u Republike Srpske i dalje se bore za život osmomjesečne bebe koja je teško povrijeđena u ovoj nesreći i trenutno se nalazi na aparatima.

Sulejmanović, njegova supruga (23) i četvoro djece učestvovali su u teškoj nesreći u kojoj je jedno dijete poginulo na mjestu nesreće uslijed teških povreda vitalnih organa.

Iz UKC RS su naveli da je petogodišnje dijete zadobilo prelom nadlaktice, te je smješteno u u Kliniku za dječiju hirurgiju i stabilnog je zdravstvenog stanja.

–Dijete uzrasta četiri godine koje je zadobilo prelom rebara i povredu bubrega, smješteno je u Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, te se radi dodatna dijagnostika, dok je majka smještena na Kliniku za ortopediju i traumatologiju i stabilnog je stanja– naveli su iz UKC-a RS.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se juče oko 13.45 na magistralnom putu Banjaluka-Jajce, u Crnoj Rijeci.

U nesreći su učestvovali “pežo”, kojim je upravljao Rale Sulejmanović iz Gradiške i kamion “skanija”, koji je vozio državljanin Sjeverne Makedonije Nikolče Miloševski (55).

(Srna) 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Joja

13.12.2023 15:52

Kakvi novi detalji , je li detalj to da je covek prebacen u Bg kako je doslo do saobracajne nesrece to je detalj .

ODGOVORITE
Name

Vuk

13.12.2023 17:09

Kakav detalj hoces? Imas oci valjda, vidis na cijoj strani su se sudarili? Zanima te zasto je nesretnik presao u tudju traku?

Name

Uh

14.12.2023 06:47

Joja, idi malo na odmor