Нова оптужница Звицеру због шверца 743 кг кокаина

Специјално државно тужилаштво Црне Горе подигло је нову оптужницу против одбеглог вође "кавачког клана" Радоја Звицера, због шверца 743 килограма кокаина.

Регион 07.12.2023 | 12:49
Нова оптужница Звицеру због шверца 743 кг кокаина

Тужилац и портпарол Специјалног државног тужилаштва Вукас Радоњић саопштио је да је оптужница против Звицера и Д.К. М.В. и С.В. Вишем суду предата 1. децембра ове године

- Специјално државно тужилаштво је Специјалном одељењу за суђење за кривична дела организованог криминала, корупције, тероризма и ратних злочина Вишег суда у Подгорици, предало нову оптужницу против одбеглог шефа кавачког клана Радоја Звицера и још три особе, због кривичног дела стварање криминалне организације и неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога - преносе црногорске Вијести.

Нова оптужница предата је против окривљених због кријумчарења 743 килограма кокаина, који је откривен и привремено одузет у августу 2020. године, у холандској луци Ротердам.

(Вијести.ме)   Фото: МУП РС, Схуттерстоцк

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Логика

07.12.2023 13:02

Како оптужујете човјека а није прошверцовао, сами кажете да му је то одузето и сада полиција и политичари шрчу уа џабе, срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бис

07.12.2023 13:08

Шта је ово рубрика хумор? Ово лице десетина пута овде, верујем да ће увек лепо живети

ОДГОВОРИТЕ