Nova optužnica Zviceru zbog šverca 743 kg kokaina

Specijalno državno tužilaštvo Crne Gore podiglo je novu optužnicu protiv odbeglog vođe "kavačkog klana" Radoja Zvicera, zbog šverca 743 kilograma kokaina.

Region 07.12.2023 | 12:49
Nova optužnica Zviceru zbog šverca 743 kg kokaina

Tužilac i portparol Specijalnog državnog tužilaštva Vukas Radonjić saopštio je da je optužnica protiv Zvicera i D.K. M.V. i S.V. Višem sudu predata 1. decembra ove godine

- Specijalno državno tužilaštvo je Specijalnom odeljenju za suđenje za krivična dela organizovanog kriminala, korupcije, terorizma i ratnih zločina Višeg suda u Podgorici, predalo novu optužnicu protiv odbeglog šefa kavačkog klana Radoja Zvicera i još tri osobe, zbog krivičnog dela stvaranje kriminalne organizacije i neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga - prenose crnogorske Vijesti.

Nova optužnica predata je protiv okrivljenih zbog krijumčarenja 743 kilograma kokaina, koji je otkriven i privremeno oduzet u avgustu 2020. godine, u holandskoj luci Roterdam.

(Vijesti.me)   Foto: MUP RS, Shutterstock

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Logika

07.12.2023 13:02

Kako optužujete čovjeka a nije prošvercovao, sami kažete da mu je to oduzeto i sada policija i političari šrču ua džabe, sramota.

ODGOVORITE
Name

Bis

07.12.2023 13:08

Šta je ovo rubrika humor? Ovo lice desetina puta ovde, verujem da će uvek lepo živeti

ODGOVORITE