Приведене двије особе због напада у Задру

- Задарска полиција саопштила је да су у вези са два одвијена напада на особе из делегације Кошаркашког клуба /КК/ "Црвена звезда" у просторијама полиције двије особе које се доводе у везу са овим догађајем.

Регион 12.11.2023 | 08:37
Приведене двије особе због напада у Задру

"У току је криминалистичко истраживање ради утврђивања свих околности и чињеница ових догађаја. У просторијама полиције налазе се двије особе које се доводе у свезу с овим догађајима", наводи се у саопштењу полиције.

Након криминалистичке обраде, полиције ће, како истичу, благовремено обавијестити јавност.

КК "Црвена звезда" саопштио је да су нападнути члан Управног одбора Куба, заједно с још једним пријатељем клуба, као и два члана новинарске екипе која је с делегацијом Клуба стигла из Барселоне.

"Сви су у нападу од стране бројних маскираних хулигана претучени и том приликом доживели су повреде", саопштио је КК "Црвена звезда".

Клуб је затражио хитну реакцију надлежних органа истичући да су нападнути људи који су у Задар стигли као дио делегације клуба, нису имали никаква обиљежја "Црвене звезде" нити су на било који начин провоцирали било кога. 

(Срна) Фото: ИЛУСТРАЦИЈА/АНТЕНА ЗАДАР 

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

није него

12.11.2023 09:01

Албанац претукао Србина на њиви.Па шта ништа ново.Док неки ћуте други трпе и пате?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Није него 2

12.11.2023 13:31

Аха, сада је то битно, а када Хрват нападне, онда нема везе, зар не? Битно је да нас Албанци или Бошњаци нападају , тада се дигне халабука, а када Хрвати то раде, онда никоме ништа, мало кошкање...ма браћа хришћани су то, мало се шалили...

Name

Ништа

12.11.2023 10:26

Ново,?!Била би новост да нису Нападнути,Све смо ми то доживели,али,,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

12.11.2023 10:43

Еуропљани остају еУропљани.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

12.11.2023 11:48

Морамо признати да добро ради полиција,нажалост на цијелом Балкану народ задојени мржњом.

ОДГОВОРИТЕ