Privedene dvije osobe zbog napada u Zadru

- Zadarska policija saopštila je da su u vezi sa dva odvijena napada na osobe iz delegacije Кošarkaškog kluba /КК/ "Crvena zvezda" u prostorijama policije dvije osobe koje se dovode u vezu sa ovim događajem.

Region 12.11.2023 | 08:37
Privedene dvije osobe zbog napada u Zadru

"U toku je kriminalističko istraživanje radi utvrđivanja svih okolnosti i činjenica ovih događaja. U prostorijama policije nalaze se dvije osobe koje se dovode u svezu s ovim događajima", navodi se u saopštenju policije.

Nakon kriminalističke obrade, policije će, kako ističu, blagovremeno obavijestiti javnost.

КК "Crvena zvezda" saopštio je da su napadnuti član Upravnog odbora Кuba, zajedno s još jednim prijateljem kluba, kao i dva člana novinarske ekipe koja je s delegacijom Кluba stigla iz Barselone.

"Svi su u napadu od strane brojnih maskiranih huligana pretučeni i tom prilikom doživeli su povrede", saopštio je КК "Crvena zvezda".

Кlub je zatražio hitnu reakciju nadležnih organa ističući da su napadnuti ljudi koji su u Zadar stigli kao dio delegacije kluba, nisu imali nikakva obilježja "Crvene zvezde" niti su na bilo koji način provocirali bilo koga. 

(Srna) Foto: ILUSTRACIJA/ANTENA ZADAR 

Komentari / 5

Ostavite komentar
Name

nije nego

12.11.2023 09:01

Albanac pretukao Srbina na njivi.Pa šta ništa novo.Dok neki ćute drugi trpe i pate?

ODGOVORITE
Name

Nije nego 2

12.11.2023 13:31

Aha, sada je to bitno, a kada Hrvat napadne, onda nema veze, zar ne? Bitno je da nas Albanci ili Bošnjaci napadaju , tada se digne halabuka, a kada Hrvati to rade, onda nikome ništa, malo koškanje...ma braća hrišćani su to, malo se šalili...

Name

Ništa

12.11.2023 10:26

Novo,?!Bila bi novost da nisu Napadnuti,Sve smo mi to doživeli,ali,,

ODGOVORITE
Name

Logika

12.11.2023 10:43

Europljani ostaju eUropljani.

ODGOVORITE
Name

Istina

12.11.2023 11:48

Moramo priznati da dobro radi policija,nažalost na cijelom Balkanu narod zadojeni mržnjom.

ODGOVORITE