Александра Млденовић у страху од бившег дечка: Има пиштољ, плашим се!

Александра Младеновић у шоку је након што је сазнала да је њен бивши дечко Стефан Чечен изашао из притвора.

Забава 24.10.2023 | 16:56
Александра Млденовић у страху од бившег дечка: Има пиштољ, плашим се!

Она је занемела када је од новинарке Курира чула и да се огласио на Инстаграму и објавио њихову заједничку фотографију:

- Верујте да желим да се одморим од свега. Ово је за мене превише. Видите да дечко није стабилан и о каквом се профилу ради, побегао је из "Лазе" и дошао на моја врата - рекла је Александра, а када смо је питали да ли се плаши јер он, како је она изјавила, код себе има пиштољ, рекла је:

Aleksandra MladenovićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН/ИНСТАГРАМ

- Заиста шта да вам кажем.

Она је у својој претходној изјави за емисију "Блиц дан" рекла да се осећа небезбедно и да жели да њеног бившег депортују из Србије.

- Његова породица је дивна, он се мени лажно представио, лагао ме је за године. Ја сам и после тога остала са њим. Оне слике из Дубаија, све је то лажан живот, лажна слика о њему. Више не желим да имам момка, загорчао ми је живот. Он је био са мном из користи, он је рекао да ће ми самоубиством показати своју љубав. Само желим да се склони из мог живота и да не буде у мојој близини. Има код себе пиштољ, због тога се плашим - рекла је певачица и додала:

- Мени само треба мир, имам подршку од свих својих, много њих ми је писало, јако сам лоше тренутно, али то ће проћи, само желим да се заштитим и да ми он не прилази, да се врати кући код својих и да га више не видим, то само тренутно желим. Ићи ћу сигурно на психотерапију после овога. Желим да га депортују из Србије. Мислим да он не може да остане овде, није пријављен, не знам шта ћу урадити када изађе, можда негде отпутујем. Не осећам се безбедно, волела бих да га одведу на лечење - рекла је певачица.

Иначе, Александра је бившег дечка оптужила да се виђа са другим девојкама, као и да има информацију да је тукао бившу девојку.

Након што је претио самоубиством и долазио јој на врата, она га је пријавила полицији и он је приведен и спроведен у притвор, одакле је данас изашао. Певачица је неколико сати након драме изјавила:

Aleksandra MladenovićФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

- Тај човек је мени загорчао живот, он је психопата. Прво ми је украо много новца из стана. Претио ми је и самоубиством, да ће попити лекове, па да ће да се обеси. Затим да ће пуцати себи у главу. У почетку је био предиван, касније се променио. Ја нисам знала да он коцка. Упознали смо се преко интернета. Свашта ми је стизало с ким је био и шта је радио. Сада сам поново звала полицију, био ми је испред врата. Све што је написао је с намером да би ми укаљао име - рекла је Александра Младеновић за Информер.

(Курир.рс)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Милојко

25.10.2023 17:47

Сама бирала и сама пала а сада би да је милиција и дрзава стите...не схватајуци да це опет да нахебе...јер лака роба остаје са проклето зарадјеним парама а јос нити зна да пева.

ОДГОВОРИТЕ
Name

исабел кедем

27.12.2023 14:37

Била сам повријеђена и сломљена када се прије 7 мјесеци догодио велики проблем у мом браку, између мене и мог мужа. толико страшно да је изнио случај на суду ради развода. рекао је да више никада не жели бити са мном и да ме више не воли. Па се спакирао из куће и натјерао мене и моју дјецу да прођемо кроз много боли. Покушао сам све могуће начине да га вратим, након много мољакања, али све безуспјешно. И потврдио је да је донио одлуку и да ме више никада не жели видјети. И тако сам једне вечери, враћајући се с посла, срела своју стару пријатељицу која је тражила мог мужа. Дакле, објаснила сам му све ствари, а он ми је рекао да је једини начин да вратим свог мужа да одем код чаробњака ради урока, јер је и њему стварно дјеловало. Тако да никад нисам вјеровао у магију, али нисам имао избора него послушати његов савјет. Затим ми је дао адресу е-поште чарача којег је посјетио. (драпата4@гмаил.цом) И тако сам сљедећег јутра послала пошту на адресу коју ми је дао, а чаробњак ме увјерио да ћу за три дана добити мужа. Каква невјеројатна изјава!! Никада нисам вјеровала, па је он разговарао са мном и рекао ми све што требам учинити. Онда ме два дана, тако изненађујуће, назвао мој муж који ме није назвао задњих 7 мјесеци да ми јави да се враћа. Тако невјеројатна!! Тако се вратио исти дан, с пуно љубави и радости, и испричао се за своју грешку и за бол коју је нанио мени и мојој дјеци. Од тог дана, наша је веза постала јача него прије, уз помоћ котача. Стога ћу вам савјетовати, ако имате проблема, обратите се ДР АПАТИ, можете га добити и на гмаил: (драпата4@гмаил.цом) или путем wхатсаппа или вибера на: (+447307347648).

ОДГОВОРИТЕ