Сања Вулић брани Горицу и Игора: Имају само једну кривицу

Да се сличан сличном радује показују и најновије изјаве члан Предсједништва СНСД-а Сање Вулић. Она је погођена санкцијама САД-а које су са Милорада Додика проширене и на Игора и Горицу. Једина "кривица" Игора и Горице Додик јесте њихово презиме, јасно каже Вулић за Срну.

Република Српска 21.10.2023 | 11:17
Сања Вулић брани Горицу и Игора: Имају само једну кривицу

Чини се да у Републици Српској не постоји ниједан једини проблем, осим кад неко дира Милорада Додика и његову породицу. Остало све је бајно. Сања Вулић брани породицу Додик, док се, како каже, над њом врши линк.

Вулићева јасна: Чврсто стојим уз вриједну и честиту породицу Додик, посебно у вријеме када се врши јавни линч и одстрел њихових чланова.

"Такви јадни и биједни атаци на породицу Додик прозивод су немоћи и покушај ломљења и притиска на Милорада Додика. Србомрсци и непријатељи Републике Српске, нељуди и злотвори ударају на оно на шта је сваки родитељ најосјетљивији - на своју дјецу", нагласила је Вулићева, коментаришући то што су САД увеле санкције сину и кћерки предсједника Републике Српске Милорада Додика, Игору и Горици.

Вулићева је рекла да да је ово класични примјер хибридног рата који Запад, предвођен Америком води против Републике Српске и српског народа. "Јасно је да им смета снага и углед Милорада Додика које ужива не само у Републици Српској, већ на сваком мјесту гдје живи српски народ", нагласила је Вулићева.

"Корумпирано правосуђе, дио међународне заједнице и доказани србомрзац Мајкл Марфи не престају са линчовањем српског народа. Данас Горица и Игор, а сутра, ко је сљедећи? Више и не кријете, јасно је да вршите истребљење Срба и интензиво радите на стварању исламске БиХ", поручила је Вулићева за Срну.

Она је нагласила да је Милорад Додик срећан човјек јер има своје насљеднике, истинске Србе и достојне представнике своје породице, а амерички мрзитељи најгори су сами себи.

Нажалост, многи борци Републике Српске не могу бити срећни јер њихови насљедници још увијек чекају запослење и боље сутра. Исти ти борци чекају, моле и организују протесте у 2023. години да ни добили повећање борачког додатка од 5-7КМ. О томе Сања Вулич, члан Предсједништва СНСД-а није причала.

Вулићева није коментарисала како на Републику Српску утичу бројне санкције, није коментарисала то што је њен предсједник на оптуженичкој клупи, нити се дотакла пораста цијена основних животних намирница, нема шта ни да каже на криминал и корупцију у Републици Српској. Ништа од тога није, али честиту и вриједну, како сама каже, породицу Додик морала је да одбрани. 

(Срна/БН/ Фото: Дејан Ракита / ПИXСЕЛЛ - Инстаграм)