Sanja Vulić brani Goricu i Igora: Imaju samo jednu krivicu

Da se sličan sličnom raduje pokazuju i najnovije izjave član Predsjedništva SNSD-a Sanje Vulić. Ona je pogođena sankcijama SAD-a koje su sa Milorada Dodika proširene i na Igora i Goricu. Jedina "krivica" Igora i Gorice Dodik jeste njihovo prezime, jasno kaže Vulić za Srnu.

Republika Srpska 21.10.2023 | 11:17
Sanja Vulić brani Goricu i Igora: Imaju samo jednu krivicu

Čini se da u Republici Srpskoj ne postoji nijedan jedini problem, osim kad neko dira Milorada Dodika i njegovu porodicu. Ostalo sve je bajno. Sanja Vulić brani porodicu Dodik, dok se, kako kaže, nad njom vrši link.

Vulićeva jasna: Čvrsto stojim uz vrijednu i čestitu porodicu Dodik, posebno u vrijeme kada se vrši javni linč i odstrel njihovih članova.

"Takvi jadni i bijedni ataci na porodicu Dodik prozivod su nemoći i pokušaj lomljenja i pritiska na Milorada Dodika. Srbomrsci i neprijatelji Republike Srpske, neljudi i zlotvori udaraju na ono na šta je svaki roditelj najosjetljiviji - na svoju djecu", naglasila je Vulićeva, komentarišući to što su SAD uvele sankcije sinu i kćerki predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika, Igoru i Gorici.

Vulićeva je rekla da da je ovo klasični primjer hibridnog rata koji Zapad, predvođen Amerikom vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda. "Jasno je da im smeta snaga i ugled Milorada Dodika koje uživa ne samo u Republici Srpskoj, već na svakom mjestu gdje živi srpski narod", naglasila je Vulićeva.

"Кorumpirano pravosuđe, dio međunarodne zajednice i dokazani srbomrzac Majkl Marfi ne prestaju sa linčovanjem srpskog naroda. Danas Gorica i Igor, a sutra, ko je sljedeći? Više i ne krijete, jasno je da vršite istrebljenje Srba i intenzivo radite na stvaranju islamske BiH", poručila je Vulićeva za Srnu.

Ona je naglasila da je Milorad Dodik srećan čovjek jer ima svoje nasljednike, istinske Srbe i dostojne predstavnike svoje porodice, a američki mrzitelji najgori su sami sebi.

Nažalost, mnogi borci Republike Srpske ne mogu biti srećni jer njihovi nasljednici još uvijek čekaju zaposlenje i bolje sutra. Isti ti borci čekaju, mole i organizuju proteste u 2023. godini da ni dobili povećanje boračkog dodatka od 5-7KM. O tome Sanja Vulič, član Predsjedništva SNSD-a nije pričala.

Vulićeva nije komentarisala kako na Republiku Srpsku utiču brojne sankcije, nije komentarisala to što je njen predsjednik na optuženičkoj klupi, niti se dotakla porasta cijena osnovnih životnih namirnica, nema šta ni da kaže na kriminal i korupciju u Republici Srpskoj. Ništa od toga nije, ali čestitu i vrijednu, kako sama kaže, porodicu Dodik morala je da odbrani. 

(Srna/BN/ Foto: Dejan Rakita / PIXSELL - Instagram)