Бизарно: Узео цигарету од фана, па је прогутао (ВИДЕО)

Драгомир Деспић, познатији као Десингерица, открио је прије неколико дана да је са својим сарадником Пљугицом завршио сваку сарадњу и да обојица крећу соло каријере, али његовим бизарним и шокантним наступима се не назире крај.

Србија 14.10.2023 | 16:03
Бизарно: Узео цигарету од фана, па је прогутао (ВИДЕО)

Након бизарног потеза на наступу на приморју, када је дјевојку ударао патиком у главу, сада је исти репер, у једном клубу узео цигарету из публике и прогутао је, што је наишло на бурне реакције.

“Колико болестан лик”, “Десингер појео пљугу”, “ово је ужасно”, само су неки од коментара, а многи се питају да ли је овим потезом поткачио бившег колегу Пљугицу.

Подсјетимо, Десингерица је открио да није у контакту са Пљугицом, али да му жели сву срећу у каријери.

"Желим му сву срећу у каријери. Ја сам се цијело љето нервирао, изгорио, зарад неког боље сутра, али сам само испао будала. Чему то да продаш некога зарад прегледа? Сви су ми на почетку питали шта ће ти он, али мени је било драго да је неко тада био љубоморан на наш успјех", рекао је репер, па коначно открио прави разлог прекида сарадње са Пљугицом.

"Разлог прекида сарадње је само он, ништа друго. Кад је требао да се да највећи гас, он је повукао ручну. Послије тога нека разочарања која су приватна и не желим о томе причати. Киван сам и бијесан на њега, зато што ми је много значио", завршио је Десингерица за Ало.

(Ало) Фото:  ЦРНАГЛАВА5/ТВИТЕР/СЦРЕЕНСХОТ

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Лија

14.10.2023 17:31

Па то је кул. Ово је слика већине омладине. Јадна мајко јадних сватова

ОДГОВОРИТЕ
Name

Миланка.

14.10.2023 17:42

Боље да је г. појео...

ОДГОВОРИТЕ
Name

ТЕШКО НАМА

14.10.2023 20:13

Ко је уопште та будала

ОДГОВОРИТЕ
Name

Го

15.10.2023 10:56

Имате ли шта паметније писати , све глупости су приказане дајте нешто нормално

ОДГОВОРИТЕ