Bizarno: Uzeo cigaretu od fana, pa je progutao (VIDEO)

Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, otkrio je prije nekoliko dana da je sa svojim saradnikom Pljugicom završio svaku saradnju i da obojica kreću solo karijere, ali njegovim bizarnim i šokantnim nastupima se ne nazire kraj.

Srbija 14.10.2023 | 16:03
Bizarno: Uzeo cigaretu od fana, pa je progutao (VIDEO)

Nakon bizarnog poteza na nastupu na primorju, kada je djevojku udarao patikom u glavu, sada je isti reper, u jednom klubu uzeo cigaretu iz publike i progutao je, što je naišlo na burne reakcije.

“Koliko bolestan lik”, “Desinger pojeo pljugu”, “ovo je užasno”, samo su neki od komentara, a mnogi se pitaju da li je ovim potezom potkačio bivšeg kolegu Pljugicu.

Podsjetimo, Desingerica je otkrio da nije u kontaktu sa Pljugicom, ali da mu želi svu sreću u karijeri.

"Želim mu svu sreću u karijeri. Ja sam se cijelo ljeto nervirao, izgorio, zarad nekog bolje sutra, ali sam samo ispao budala. Čemu to da prodaš nekoga zarad pregleda? Svi su mi na početku pitali šta će ti on, ali meni je bilo drago da je neko tada bio ljubomoran na naš uspjeh", rekao je reper, pa konačno otkrio pravi razlog prekida saradnje sa Pljugicom.

"Razlog prekida saradnje je samo on, ništa drugo. Kad je trebao da se da najveći gas, on je povukao ručnu. Poslije toga neka razočaranja koja su privatna i ne želim o tome pričati. Kivan sam i bijesan na njega, zato što mi je mnogo značio", završio je Desingerica za Alo.

(Alo) Foto:  CRNAGLAVA5/TVITER/SCREENSHOT

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Lija

14.10.2023 17:31

Pa to je kul. Ovo je slika većine omladine. Jadna majko jadnih svatova

ODGOVORITE
Name

Milanka.

14.10.2023 17:42

Bolje da je g. pojeo...

ODGOVORITE
Name

TEŠKO NAMA

14.10.2023 20:13

Ko je uopšte ta budala

ODGOVORITE
Name

Go

15.10.2023 10:56

Imate li šta pametnije pisati , sve gluposti su prikazane dajte nešto normalno

ODGOVORITE