Насмрт избоден младић, потрага за нападичима

Недалеко од граничног прелаза Батровци непознате особе напала су два мушкарца која су пјешке кренула са граничног прелаза према селу Батровци и једног од њих смртно раниле.

Србија 28.09.2023 | 11:50
Насмрт избоден младић, потрага за нападичима

Полиција у Сремској Митровици је потврдила да је пронађено тијело непознатог мушкарца и да се за починиоцем интензивно трага.

Наиме, како се сазнаје, полиција трага за особама које су у уторак 26. септембра на улазу у село Батровци насрнули на два младића, а једног од њих, деветнаестогодишњег младића са Косова, изболи су ножем насмрт.

– Видио сам мушкарца и групу људи која се нашла на путу пред границом и мушкарца да трчи. Нешто кратко након тога између камиона угледао сам другог младића који је пао. Нисам био сигуран шта се дешава а ми углавном не излазимо из камиона на овом дијелу пута, поготово ноћу јер у околини има миграната који се сакривају. Полиција је дошла око 22 часа, прича возач камиона из Босне.

Детаљи још нису познати, а како се сазнаје ова два нападнута мушкарца су са Косова и Метохије. Прешли су гранични прелаз Батровци и кренули пјешке у правцу села. Један од њих је успио да побјегне групи нападача, које су, како се незванично сазнаје, ова два мушкарца напали вјероватно ножевима. Мушкарац (35) који је успио да помогне дотрчао је до границе и тражио помоћ.

Патрола је кренула да претражи дио пута, на коме су нажалост пронашли младића (19) коме више није било помоћи.

Младић је имао неколико убодних рана на тијелу, пише Блиц.

Мушкарац који је успио да побјегне пребачен у полицијску станицу у Шиду, гдје је препознао једног од нападача. Како се сазнаје полиција интензивно трага за мигрантом из Авганистана.

(Блиц) Фото: Схуттерстоцк/Бенниан

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

+

28.09.2023 12:19

Слободно ходају туђини по нашим Државама , на Балкану. Америка и Европа су свијесно, помогли да нас разбију на НЕЈАКЕ ДИЈЕЛОВЕ. БАЛКАН ЈЕ ЗГОДНА РУТА ЗА СВЕ СТРАНЕ СВИЈЕТА И ДО ЕВРОПЕ. ТРЕБА НАМ ИСКРЕНИ, ДОМАЋИ ВОЂА ДА СЕ БОРИМО И ОПСТАНЕМО СВИ У СВОЈОЈ ЗЕМЉИ. И СРБИ И МУСЛИМАНИ И ХРВАТИ И СВИ ПОШТЕНИ ЉУДИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

28.09.2023 12:49

Били поштен ћаст изузецима окрузени смо лопинама

Name

Марко,Њемацка

28.09.2023 13:24

Опет Америка крива,сваста.Не стоје Америцки границари измедју Бугарске,и србије него српски и бугарски,или ако мигранти не иду на границу засто полиција српска не покрије то подруцје.Засто не истјера србија мигранте,који су на српско -Хрватској граници...Треба бити реалан у зивоту....

Name

за марка из њемацке...

28.09.2023 22:03

дзаба си ти у њемацкој када немозес да цитас измедју редова да сва десавања долази из резије америке и велике британије. ти само аман арбајтујес у њемацкој и слусас ста ти селенскyзаповједи