Nasmrt izboden mladić, potraga za napadičima

Nedaleko od graničnog prelaza Batrovci nepoznate osobe napala su dva muškarca koja su pješke krenula sa graničnog prelaza prema selu Batrovci i jednog od njih smrtno ranile.

Srbija 28.09.2023 | 11:50
Nasmrt izboden mladić, potraga za napadičima

Policija u Sremskoj Mitrovici je potvrdila da je pronađeno tijelo nepoznatog muškarca i da se za počiniocem intenzivno traga.

Naime, kako se saznaje, policija traga za osobama koje su u utorak 26. septembra na ulazu u selo Batrovci nasrnuli na dva mladića, a jednog od njih, devetnaestogodišnjeg mladića sa Kosova, izboli su nožem nasmrt.

– Vidio sam muškarca i grupu ljudi koja se našla na putu pred granicom i muškarca da trči. Nešto kratko nakon toga između kamiona ugledao sam drugog mladića koji je pao. Nisam bio siguran šta se dešava a mi uglavnom ne izlazimo iz kamiona na ovom dijelu puta, pogotovo noću jer u okolini ima migranata koji se sakrivaju. Policija je došla oko 22 časa, priča vozač kamiona iz Bosne.

Detalji još nisu poznati, a kako se saznaje ova dva napadnuta muškarca su sa Kosova i Metohije. Prešli su granični prelaz Batrovci i krenuli pješke u pravcu sela. Jedan od njih je uspio da pobjegne grupi napadača, koje su, kako se nezvanično saznaje, ova dva muškarca napali vjerovatno noževima. Muškarac (35) koji je uspio da pomogne dotrčao je do granice i tražio pomoć.

Patrola je krenula da pretraži dio puta, na kome su nažalost pronašli mladića (19) kome više nije bilo pomoći.

Mladić je imao nekoliko ubodnih rana na tijelu, piše Blic.

Muškarac koji je uspio da pobjegne prebačen u policijsku stanicu u Šidu, gdje je prepoznao jednog od napadača. Kako se saznaje policija intenzivno traga za migrantom iz Avganistana.

(Blic) Foto: Shutterstock/Bennian

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

+

28.09.2023 12:19

Slobodno hodaju tuđini po našim Državama , na Balkanu. Amerika i Evropa su svijesno, pomogli da nas razbiju na NEJAKE DIJELOVE. BALKAN JE ZGODNA RUTA ZA SVE STRANE SVIJETA I DO EVROPE. TREBA NAM ISKRENI, DOMAĆI VOĐA DA SE BORIMO I OPSTANEMO SVI U SVOJOJ ZEMLJI. I SRBI I MUSLIMANI I HRVATI I SVI POŠTENI LJUDI.

ODGOVORITE
Name

Re

28.09.2023 12:49

Bili pošten ćast izuzecima okruzeni smo lopinama

Name

Marko,Njemacka

28.09.2023 13:24

Opet Amerika kriva,svasta.Ne stoje Americki granicari izmedju Bugarske,i srbije nego srpski i bugarski,ili ako migranti ne idu na granicu zasto policija srpska ne pokrije to podrucje.Zasto ne istjera srbija migrante,koji su na srpsko -Hrvatskoj granici...Treba biti realan u zivotu....

Name

za marka iz njemacke...

28.09.2023 22:03

dzaba si ti u njemackoj kada nemozes da citas izmedju redova da sva desavanja dolazi iz rezije amerike i velike britanije. ti samo aman arbajtujes u njemackoj i slusas sta ti selenskyzapovjedi