Кривичне пријаве за копаче тунела, сви држављани Србије

"Управа полиције зна ко су рудари. Кривичном пријавом коју ће поднети Управа полиције биће обухваћено пет особа, међу којима су М.М. (53), Ј.Д. (30), М.В, (32), В. Е. (32), сви држављани Србије ", рекао је вршилац дужности директора Управе полиције Црне Горе Никола Терзић, преносе Вијести.

Регион 21.09.2023 | 22:25
Кривичне пријаве за копаче тунела, сви држављани Србије

- Од ова два НН лица је лице са лажне личне карте - рекао је Терзић.

Он је казао и да је откривање осумњичених за копање тунела до депоа Вишег суда у Подгорици комплексна операција и да захтева комплексу истрагу.

- Не може се знати тачан број особа које су учествовале у криминалним активностима. Убеђен сам и сигуран сам да ће овај број, од девет, како истрага буде одмицала, расти - рекао је Терзић.

Терзић је казао и да је "инвеститор" акције озбиљна криминална група из Црне Горе.

- Нећу рећи која је да не бих угрозио истрагу. Нисмо дошли до оних који су платили не тако малу инвестицију. Нећу рећи ништа што ће угрозити даљи ток истраге. Кривична пријава која ће бити поднета сутра је само први корак - рекао је Терзић.

Он је рекао и да ће министар унутрашњих послова Филип Аџић одржати конференцију за новинаре на којој ће саопштити ексклузивне информације.

(Вијести.ме)  Фото:Влада ЦГ

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Рудари

22.09.2023 05:44

Ко би Рекао да ће овај посао бити на цијени🤣

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јинг јанг

22.09.2023 05:45

Хмм, тразе ко је био наручиоц! А ко је наручиоц за убиство Крунића, премлаћивање новинара итд. изгледа нашој полицији није ни битно?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хоок

22.09.2023 10:17

Какве то везе има с Црном Гором? Не трази наса полиција наруциоца него црногорска, забога