Krivične prijave za kopače tunela, svi državljani Srbije

"Uprava policije zna ko su rudari. Krivičnom prijavom koju će podneti Uprava policije biće obuhvaćeno pet osoba, među kojima su M.M. (53), J.D. (30), M.V, (32), V. E. (32), svi državljani Srbije ", rekao je vršilac dužnosti direktora Uprave policije Crne Gore Nikola Terzić, prenose Vijesti.

Region 21.09.2023 | 22:25
Krivične prijave za kopače tunela, svi državljani Srbije

- Od ova dva NN lica je lice sa lažne lične karte - rekao je Terzić.

On je kazao i da je otkrivanje osumnjičenih za kopanje tunela do depoa Višeg suda u Podgorici kompleksna operacija i da zahteva kompleksu istragu.

- Ne može se znati tačan broj osoba koje su učestvovale u kriminalnim aktivnostima. Ubeđen sam i siguran sam da će ovaj broj, od devet, kako istraga bude odmicala, rasti - rekao je Terzić.

Terzić je kazao i da je "investitor" akcije ozbiljna kriminalna grupa iz Crne Gore.

- Neću reći koja je da ne bih ugrozio istragu. Nismo došli do onih koji su platili ne tako malu investiciju. Neću reći ništa što će ugroziti dalji tok istrage. Krivična prijava koja će biti podneta sutra je samo prvi korak - rekao je Terzić.

On je rekao i da će ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić održati konferenciju za novinare na kojoj će saopštiti ekskluzivne informacije.

(Vijesti.me)  Foto:Vlada CG

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Rudari

22.09.2023 05:44

Ko bi Rekao da će ovaj posao biti na cijeni🤣

ODGOVORITE
Name

Jing jang

22.09.2023 05:45

Hmm, traze ko je bio naručioc! A ko je naručioc za ubistvo Krunića, premlaćivanje novinara itd. izgleda našoj policiji nije ni bitno?

ODGOVORITE
Name

Hook

22.09.2023 10:17

Kakve to veze ima s Crnom Gorom? Ne trazi nasa policija narucioca nego crnogorska, zaboga