Четворо путника у животној опасности након слијетања

Четворо путника налази се у животној опасности након што је аутобус у уторак слетео са пута Цетиње-Будва.

Регион 19.09.2023 | 16:56
Четворо путника у животној опасности након слијетања

На лице места одмах су упућене четири екипе из Подгорице, две са Цетиња, једна из Будве, два возила Дома здравља Цетиње, два возила Опште болнице Цетиње и једно возило ВМЦ-а, саопштио је директор ХМП.

Седамнаест повређених у тешком удесу код Обзовице је транспортовано у Општу Болницу Цетиње, а четири пацијента су прегледана у Дому здравља Цетиње. Након збрињавања, четири витално угрожена пацијента су возилима Опште болнице Цетиње и Завода за хитну медицинску помоћ транспортовани у Ургентни центар КЦЦГ, саопштио је директор Вук Никовић.

- Диспечер Завода за хитну медицинску помоћ Црне Горе примио је позив око 12 сати да се десио саобраћајни удес у месту Обзовица. На лице места одмах су упућене четири екипе из Подгорице, две са Цетиња, једна из Будве, два возила Дома здравља Цетиње, два возила Опште болнице Цетиње и једно возило ВМЦ-а - објаснио је Никовић.

У аутобусу се налазило 30 путника, а погинуле су две особе.

(Курир) Фото: Принтсцреен/Yоутубе/ДАН

 

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

+

19.09.2023 21:25

Уморни шоферу. Па то је Скроз лудо. Шоферу треба највећу плату дати и довољно одмора. Одоше животи недужних људи. Пођеш на одмор и ово....Страшно.

ОДГОВОРИТЕ