Četvoro putnika u životnoj opasnosti nakon slijetanja

Četvoro putnika nalazi se u životnoj opasnosti nakon što je autobus u utorak sleteo sa puta Cetinje-Budva.

Region 19.09.2023 | 16:56
Četvoro putnika u životnoj opasnosti nakon slijetanja

Na lice mesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dve sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a, saopštio je direktor HMP.

Sedamnaest povređenih u teškom udesu kod Obzovice je transportovano u Opštu Bolnicu Cetinje, a četiri pacijenta su pregledana u Domu zdravlja Cetinje. Nakon zbrinjavanja, četiri vitalno ugrožena pacijenta su vozilima Opšte bolnice Cetinje i Zavoda za hitnu medicinsku pomoć transportovani u Urgentni centar KCCG, saopštio je direktor Vuk Niković.

- Dispečer Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore primio je poziv oko 12 sati da se desio saobraćajni udes u mestu Obzovica. Na lice mesta odmah su upućene četiri ekipe iz Podgorice, dve sa Cetinja, jedna iz Budve, dva vozila Doma zdravlja Cetinje, dva vozila Opšte bolnice Cetinje i jedno vozilo VMC-a - objasnio je Niković.

U autobusu se nalazilo 30 putnika, a poginule su dve osobe.

(Kurir) Foto: Printscreen/Youtube/DAN

 

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

+

19.09.2023 21:25

Umorni šoferu. Pa to je Skroz ludo. Šoferu treba najveću platu dati i dovoljno odmora. Odoše životi nedužnih ljudi. Pođeš na odmor i ovo....Strašno.

ODGOVORITE