Капитулација и понижење без јаја, парадајза, стида и образа

Све бомбастичне најаве Милорада Додика о хапшењу и депортацији Кристијана Шмита, инструкцијама које је давао Министарству унутрашњих послова Републике Српске, пале су у воду а Република Српска и њене институције су још једном јавно понижене.

Република Српска 18.09.2023 | 11:34
Капитулација и понижење без јаја, парадајза, стида и образа

И то се догодило. Кристијан Шмит дошао је у Бањалуку и Републику Српску, састао се за бањалучким бискупом Фрањом Комарицом, обилазио мјеста, фотографисао се и вратио у своју резиденцију у Сарајеву.

Све бомбастичне најаве Милорада Додика о хапшењу и депортацији Кристијана Шмита, инструкцијама које је давао Министарству унутрашњих послова Републике Српске, пале су у воду а Република Српска и њене институције су још једном јавно понижене.

Не само да Полиција Републике Српске није поступила по инструкцијама Додика, већ није било ни јаја и парадајза, које је он најављивао данима, након капитулације и повлачења, покушаја „вађења“ из проблема у који је сам упао.

Још једно велико обећање Малог Бајице пало је у воду, Република Српска је понижена, а хрватски и други медији у региону шпрдају се са нама након доласка Шмита у Бањалуку, које је прошло без иједног инцидента.

Ни Шмит није успио овим потезом да поправи рејтинг, јер је ранијим недоласком показао право лице подмукле кукавице, али никог не интересује његов углед и репутација, коју је сам уништио наметањима и улогом медијатора у Федерацији, те амнестирањем изборне крађе и играма са режимом.

Такође је смијешна режимска прича и спин о наводној „истрази“ која треба да утврди ко је дао дипломатске папире, акредитације Шмиту јер је Додик био члан Предсједништва БиХ а СНСД власт у Савјету министара БиХ кад је „туриста“ дошао, гласао са СДА за Бисеру Турковић да буде министар спољних послова, и наравно да су једини одговорни за питање које потежу, скачући поново себи у стомак и живо блато, из којег се не могу извући.

На крају остаје само горак укус туге и горчине, јер лакрдијаши изругивају и понижавају Републику Српску и институције, и питање је само зашто борци и народ ћуте, зашто се не дигну, дођу пред Палату Републике и кажу ДОСТА ЈЕ, СИКТЕР БАГРО!?

(<стронг>Небојша Вукановић) 

Коментари / 54

Оставите коментар
Name

Борко

18.09.2023 11:43

Све је то у режији тигра од папира.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Борац

18.09.2023 11:47

Он је обицна јајара лазљива.

Name

ЖИКАЖ

18.09.2023 14:07

Може ли који кредит од 500 милиона, Шмите брате??? Све ће бити како кажеш.....

Name

Руши црвену секту

18.09.2023 14:15

Нити постоји основ да се забрани било коме ако није лице са међународне потјернице улазак на простор западне српске државе, нити полиција Српске треба да спречава било кога. Осим ако постоје безбједносни ризици. А то што је познати твитераш, извјесни Милорад Додик поручио неком грађанину Шмиту "не желим видјети твоју њушку у Српској", па за то је и биран, да развлачи памет србомрзилачком крду у ефбиху, а по потреби и муљарама из међународне заједнице. Опет грађанин Шмит који се лажно представља високим представником нашао се у заје.баној ситуацији, у пола земље нити се има састати с ким (ови јадници из тзв опозиције, ова Тривићева, онај ошинути и оне креатуре из педепеа би потрчали да се састану али комшије би их линчовали) нити има било гдје, свакако не у институцијама, а богами ни у некој јавној установи, попут рецимо биртије. Како су србомрзилачки недији у ефбиху почели птрозивати грађанина Шмита и ОХР да су пич.кице, ови су морали нешто урадити, па су се ето криомице дошуњао до периферије Бање Луке, изабрали за домаћина црквено лице јер је храм Божји, чије год вјере био, за Србе светиња, у то никад дирнути неће. Па ни ту за мјесто састанка нису изабрали цркву на Петрићевцу која је такође на периферији Бање Луке али у насељеном кварту већ у Трапистима, строга забит на периферији Бање Луке, подалеко од градског језгра, оно да их нико не види и да што прије шмугну назад. Дошао, направио селфи, шмугнуо назад, Што је изазвало ликовање креатура из опозиције у западној српској држави и антисрпских медија. Чиме су ипак доказали да су јадни да тешко могу бити јаднији.

Name

Нострадамус

18.09.2023 15:16

@Руси црвену секту.Сцхмит је досао у Бања луку и досао је под заститом Републике Хрватске и њене безбједоносне слузбе.Све остало је небитно засто се није састао са опозицијом или Додиком или неким Додиковим подаником.То није побједа никога у републици Србској ни Додика ни опозиције то је висе пораз.

Name

Ре Руши црвену секту

18.09.2023 15:43

Храм Божији чији код вере био светиња и њега се не дира? Па ко поруши џамије по Бијељини? Шмит. Логично.

Name

Дуско

18.09.2023 15:47

Па веца је фукара овај пас Смит.који није могао ни у једну институцију РС уци него отисао код овог попа као обицна фукара а и ви из БН ниста нисте бољи од овог свабе

Name

Ре

18.09.2023 16:08

Па и да има потјерница, тој особи се не забрањује улазак него се та особа хапси и испоруцује оном ко га трази.

Name

Мирослав

18.09.2023 16:23

Он само сагледава могуце после, и врло је опрезан, рацјоналан. Сви ви јунаци, сто би ломили преко колена, мозете ако некад будете власт? Институције Српске, су затворене за илегалног свабу, и то је вазно. А код се он мува, и коме иде на исповедање, то је мање вазно. Мудрост, је вазна, кад се има посла са гадовима.

Name

Савоо за мирослава

18.09.2023 17:15

Јајаре где су вам сада јаја? Сто нисте гадјали? Јел идете опет на границе да га зауставите?хехехехе

Name

Ма иди бегај

18.09.2023 19:41

Јаја и парадаиз ове године скупи,ко још има за бацање..

Name

Ре Будимир

19.09.2023 07:49

Будимир звани блесимир,који позива на насиље.

Name

Дуле

18.09.2023 11:44

Ови наслови све говоре, како о Додику, тако и озбиљности његових скутоноша и плаћених режимских медија.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нормалац

18.09.2023 11:46

Мислим да је јасно и Додиковим присташама да им Дон тоне и питање је времена кад ће један по један да се ограђују од његових глупирања и махинација ако желе да сачувају какав такав политички живот.

ОДГОВОРИТЕ
Name

За Нормалца

18.09.2023 13:37

Ајде не лупај човјече, тонемо ми. Двадесет година се само пише брод тоне, а они лијепо и удобно живе. Ово важи и за позицију и опозицију. Каква је то опозиција када неможе за двадесет година ништа промјенити. То су полтрони. Чувају своје позиције. Част изузетцима . Само пискарате по овим објавама. Ја непишем али сад сам морао. Подржавам Вукана посебно када каже “сви ћуте, и борци и народ” . Баш смо овце , шта нам раде. Дај Вукане предузимај нешто. Имаш ЉУБИШУ, Јелену и тражи још кога и мијењај то. Нећеш никад са Миличевићем моћи ништа урадити. Миличевић је тренутно центафор у опозицији који игра за позицију.

Name

Трн

18.09.2023 11:46

Немају му*а

ОДГОВОРИТЕ
Name

Љиљана Павловић

18.09.2023 11:48

Шмит је у Бањалуки дошао по договору СНСД-а и Шмита. Нити се он крио нити је посјета случајна. Овакав сценарио је направљен у додиковој и смитовој кухињи. Само ретардирани це вам вјеровати да је ШМИТ ДОШАО КРИЈУЋИ СЕ, ма како да не!? Јасно је ко дан да је ова посјета изрежирана код додика и шмита. Још јадније је што министар полиције изјави да МУП није имао појма да шмит долази у Српску. Да ли је ово реално и нормално и колики коњ требаш бити да у ово вјерујес. А ако би ово стварно било да је истина и да нису знали онда је то још горе и то је доказ да је ова земља по питању безбиједности једна велика 0 кад у њу мозе да улази и излази ко и када и како хоће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сава

18.09.2023 11:50

Није Смит медијатор у Федерацији вец је он диктатор У изборној ноци је довео на власт тројку а онемогуцио демократски изабраним да буду у власти Исто се готово десило и у рс па има се лазни предсједник

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Сава

18.09.2023 14:50

Ти сада мислис да је у Федерацији побиједио СДА и Бакир,а да је Сцхмит поставио тројку.

Name

!!!

18.09.2023 11:53

Бит ће да је парадајз доŝао у стање труљење па се војницима секте згадило да га преузму и користе као "оружје" против како га зову туристе?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

18.09.2023 12:04

Мали миш ниста баја.Подјелити та јаја и парадајз гладном народу🤬

Name

Ре Љиљан

18.09.2023 12:19

А што би министар МУПа морао знати да ли Шмит долази или не,Шмит може сјести у приватни аутомобил и без пратње доћи у Бања Луку,не може МУП претресати свако ауто на улазу у ентитет и на крају није то државна граница да се врши контрола путника тако да је овај могао несметано дочи,не браним миснистра МУПа из Федерације сам ал идемо путем логике

Name

ДЈОРДЈИЈЕ

19.09.2023 14:20

Пас луталица свугје њушка и трчкара. А нико се не обазире за њим. И тако нечујно нестане

Name

Истина

18.09.2023 11:59

За не повјеровати је, колика је овај народ, заведен и неписмен (част изузетцима). Благо теби Милораде, е јес ти кашика пала у мед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре ре Љиљана

18.09.2023 13:39

Ало терапија,шмит је штићена особа и немозе долазити као да је пао са Марса🤢

Name

Нострадамус

18.09.2023 14:54

@Ре ре Љиљана.А ко теби сада казе да је Сцхмит досао без пратње и осигурања и да је тек досао тако као да је спао С,Марса.Сигорно је досао са пратњом и осигурањем у то не сумњам,цак мислим да га је ститио САЈ.

Name

Грми

18.09.2023 12:00

Устајете борци на ноге као што смо стварали слободу ,да поново отерамо ову гамад.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Даца

18.09.2023 12:01

Мајке ми, када видим Додика, Џајића, Жељку по зборовима, када чујем да Милини савјетници потезу пиштоље итд, буде ме срамота 'ко сам и гдје живим! Гадљиво, брате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Критичар

18.09.2023 12:13

Ништа ново. Навикли смо на Додикове лажи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Немања

18.09.2023 12:13

Право питање је на крају Вукановић поставио. Засто народ и борци цуте на све ово. Па зато сто су необразовани затуцани заостали кукавице улизице и зато не заслузују боље. На залост, онима који ово висе не могу гледати преостаје само отици одавдје јер боље никад неце бити

ОДГОВОРИТЕ
Name

1958

18.09.2023 17:33

Ми који смо заостали,затуцани,необразованим смо и били у рововима,а ви образовани сте се на вријеме склонили по радним обавезама или отишли вани по нешто као донирали и сада нам ви и ваши потомци кројите судбину и дијелите обале епитете.

Name

Горан

18.09.2023 18:50

Свака Цаст борцима. Да није било њих не би било ни Реп. Српске. Али ста вам власт ради то је срамота ,подијелили су вас на " 16 "организација и удрузења,слоге нигдје. Ал видим не смета вам па нека буде.

Name

Идеално

18.09.2023 23:21

Немања, све сто си навео за борце ,мозе проци , осим да смо кукавице, то једноставно није тацно. Али је тацно да све сто стоји за борце, смо у ствари ми као народ такви...Ста би сад ја као борац требао радити? Ици на улицу, протесвовати или ста? Био сам међу првим, а мозда и први 92-е, а ста сам за то добио, отказ из фирме пред пензију... И сад да ја идем неста да гањам...Али нисам ја једини овакав слуцај, има нас колико хоцес. Сутра да запуца, ја би само могао пуцати на супротну страну од оне из 92-е, а вјерујте да неби био једини такав...

Name

Мирел

18.09.2023 12:17

Додик и Шмит су своје игре одиграли не требамо ни једног ни другог вец оног ко це се побринути о дрзави по угкеду на Вучица и који неце дозволити да сиромах нема ни хране за месец и да созијана брига изостане.Све остало је само пропаст, бусање и лази.

ОДГОВОРИТЕ
Name

КАРАЂОЗ

18.09.2023 12:27

Мој јаране ово је само игра да се овај народ још више слуди а они обојица ту игру заједно воде све до неких битних одлука

ОДГОВОРИТЕ
Name

Арса

18.09.2023 12:28

Парадајз је већ труо како неко рече а јаја су скупа ал треба их имати,очигледно мали баја из бакинаца их нема.Тако да његове приче не треба схватати озбиљно јер он је болестан имам и потврду о томе мене више брину ови што га подржавају у његовим лажима.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Логика

18.09.2023 12:34

Борци су изгинули, ово што је остало све Баја покуповао за ситне паре из малог џепа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

18.09.2023 12:58

А ви остали би као волили да га ухапси.Незна се ко је гори Додик или опозиција која само има прицу.Позовите ви Смита да разговарате о Додику па сазнајте ста и како мозете радити да скинете Дудука.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леду

18.09.2023 13:11

Стојим иyа тога да су нам потребне промјене,али на који на;ин их остварити?!? Својевремено је Сандра Булок глумила у филму од одвикавања...Добила је задатак да коњу допусти да подигне ногу.Елем,она је се дерала хистерисала и сл. Коњуар ју је питао: "Знате ли дефиницију кретенизма"? "Радити исте ствари уз очекивање друкчијих резултата".

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ни

18.09.2023 13:25

Ко је полублазени у средини?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цоцо

18.09.2023 13:30

Ста казу Додиковци на ово ???

ОДГОВОРИТЕ
Name

ти си

18.09.2023 14:56

идиот

Name

Нострадамус

18.09.2023 14:57

Они криви опозицију .

Name

XYЂ

18.09.2023 14:13

Шмит у Бањалуци, Додик без јаја!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Како !!!!

18.09.2023 17:08

Додик без јаја отићи код њега добићеш двоје .

Name

+

18.09.2023 14:37

Све је то постало. Ни мање ни више. ВУЛГАРНО. Ко је паметан, нека помогне РС И Народу у њој. Ја више на њих нећу трошити вријеме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

"

18.09.2023 14:39

Немају му.а. А и шта ће им. Имају пара. То им је похлепа.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

18.09.2023 14:42

Народ ти је то давно рекао, али ти то не конташ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

xxxx

18.09.2023 16:31

Додик је увијек био цивилизиран човјек са пристојним бенграндом,он чува свој образ и образ свог народа

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

18.09.2023 16:46

Треба бити начисто луд или испраног мозга па повјеровати у причу М. Додика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Овако

18.09.2023 20:01

Парадајз и јаја, посто нису употребљени под хитно подијелити народу, има народа да једва презивљава

Name

ИСПОВИЈЕСТ

18.09.2023 18:57

Шмит дошао код Комарице на исповијед. У Сарајеву не би смио отићи у католичку цркву. Мора човје да се исповиди шта су му отац и дјед радили као фашисти радили и које су злочине починили. Пошто је он прво кољено послије њих у њему постоји још фашистички ген. Погледајте му очи које све казују. Што је морао мијењати аута у путу? Што га не примише они код којих је раније долазио, па му Комарица добро дође да умањи срамоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxxx

18.09.2023 20:39

Хехе ватикански пацовски канали поново се коросте. Тако И овај досап код коматице, И павелицу је тако долазио, мозда И они бркица мали. А устаска бнтв ликује.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

19.09.2023 07:51

Ко је оно исао у ватикан и руке љубио? Неста си забораван? Ко даде милановицу дозволу за Дервенту?