Бресквица о забрани: Станивуковић ме је истраживао па пронашао неке слике!

Градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић недавно је донео забрану о наступима за неколико српских извођача у том граду, међу којима је и Анђела Игњатовић Бресквица.

Забава 14.09.2023 | 17:40
Бресквица о забрани: Станивуковић ме је истраживао па пронашао неке слике!

Певачица је први пут јавно проговорила о забрани и открила да ли је изненадила оваква одлука .

- Била сам јако изненађена, јер не видим зашто би неко било где некога забранио. У реду ми је да се на трговима, који су на отвореном, бирају извођачи који ће наступити, али сматрам да сваки извођач који наступа у клубовима, има своју публику. Свако слуша оно што жели, а те особе које долазе у клубове су пунолетне и самим тим могу да одлучују шта је добро за њих, а шта не. Никоме није јасно зашто сам се ја нашла на тој листи - рекла је Бресквица и открила које је оправдање Станивуковић навео о њеној забрани.

- У првих неколико дана није ништа говорио, али онда је вероватно истраживао моју личност, па су пронађене неке моје фотографије из спота "Лутка" у којој ја са своје две другарице у аутомобилу имам пластичне пиштоље. Када сам наступала у Бањалуци прошле године, та слика се искористила за билборд. То је наводно био разлог, јер сам ја са тим билбордима наводно публику позивала на насиље. Сматрам да за мене нема ништа проблематично, ништа страшно, бламантно. Чак се трудим да и својим млађим фановима будем пример - каже Бресквица у емисији "Кец на једанаест" и додаје да је мишљење градоначелника не занима претерано.

- Неке моје песме немају дубокоумне текстове, али немају позивање на насиље, вулгарност. Са друге стране, музика коју сам сада почела да правим је са много лепим текстовима, сматрам да су "Сава и Дунав" и "Ко то тамо" прелепе нумере и да свако може да се пронађе у њима. Оно што је мени посебно драго је то што на моје наступе долазе родитељи са децом, и после наступа, ти исти родитељи доводе своју децу да се сликају са мном, пружају ми руку и честитају. Тако да поред тога мени ничије мишљење није битно - закључила је Бресквица.

Draško Stanivuković, BreskvicaФОТО: ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ, ПРИНТСЦРЕЕН ТВ ПИНК

Подсетимо, Станивуковић је најпре забранио Драгомиру Деспићи Десингерици и Луки Бијеловићу Пљугици да одрже наступ у том граду, а затим је у следећем обраћању поменуо и Анђелу.

(Курир/ 24седам)

Коментари / 0

Оставите коментар