Одборник се полио бензином и запалио испред станице

Један мушкарац полио се бензином и запалио јутрос око четири сата у Тополи, потврђено је Тањугу у МУП-у.

Србија 14.09.2023 | 11:50
Одборник се полио бензином и запалио испред станице

Полицијски службеници су интервенисали и угасили ватру, а хитна помоћ је превезла повређеног у Клинички центар Крагујевац.

Детаљи који су довели до овог инцидента биће познати након истраге коју води ОЈТ у Арађеловцу и која је у току.

Народни посланик Српске напредне странке у том граду Драган Јовановић је на свом Фејсбук профилу објавио фотографије са лица мјеста, као и информације о свему што се догодило.

"Поштовани пријатељи, јутрос у раним јутарњим часовима, досло је до трагедије у којој је Д. М, одборник у скупштини општине Топола, покушао себи да одузме зивот самозапаљивањем на пролазу иза станице полиције и центра за социјални рад. Трагедија се десила јутрос негде око четири сата.

Одборник Д. М. је, према незваничним информацијама, дошао својевољно и у видно алкохолисаном стању и нервном растројству у станицу полиције у Тополи и вређао полицајце, а након пар сати посто је лежао на овом простору који мозете видети на фотографијама од јутрос је урадио, то сто је урадио", написао је Јовановић, преноси Телеграф.рс.

Како је додао, трагови свега што се догодило још су видљиви на стази и травњаку.

"Нажалост, кафана и алкохол направе трагедију. Нејасно ми је зашто га пријатељи и колеге, када су већ видели у каквом је стању, нису одвезли кући, али то је сад за неку другу анализу.

На недавно одржаним изборима за савет месне заједнице у селу Крчевац, Д. М. је био кандидат, али није освојио довољан број гласова да постане члан савета.

Поменутог познајем од 2004. године, упознао сам га као активисту СПО-а, а од 2016. године је одборник у СО Топола. Молимо Бога да прегура и добије ову животну борбу", истакао је он.

(Агенције/Тањуг) Фото:Нова.рс

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

кк

14.09.2023 11:58

Тако ће и Баја😜

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оли

14.09.2023 12:16

Вецина снима такве трагедије мало ко би помогао.Постали смо нељуди на правди бога страсно..

ОДГОВОРИТЕ
Name

?

14.09.2023 12:28

Шта ми овде имамо са одборником из Крагујевца

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

15.09.2023 20:41

Па ето то назови као вијест из свијета,ста и мене брига сто се састаје Путин,са предсједником Сјеверне Кореје,па процитам,али не коментарисем и нелупам глупости као ти

Name

Аууу

14.09.2023 13:38

То је живот чланова секте.

ОДГОВОРИТЕ
Name

+

14.09.2023 15:33

Само да преживи својој Породици.

ОДГОВОРИТЕ