Odbornik se polio benzinom i zapalio ispred stanice

Jedan muškarac polio se benzinom i zapalio jutros oko četiri sata u Topoli, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.

Srbija 14.09.2023 | 11:50
Odbornik se polio benzinom i zapalio ispred stanice

Policijski službenici su intervenisali i ugasili vatru, a hitna pomoć je prevezla povređenog u Klinički centar Kragujevac.

Detalji koji su doveli do ovog incidenta biće poznati nakon istrage koju vodi OJT u Arađelovcu i koja je u toku.

Narodni poslanik Srpske napredne stranke u tom gradu Dragan Jovanović je na svom Fejsbuk profilu objavio fotografije sa lica mjesta, kao i informacije o svemu što se dogodilo.

"Poštovani prijatelji, jutros u ranim jutarnjim časovima, doslo je do tragedije u kojoj je D. M, odbornik u skupštini opštine Topola, pokušao sebi da oduzme zivot samozapaljivanjem na prolazu iza stanice policije i centra za socijalni rad. Tragedija se desila jutros negde oko četiri sata.

Odbornik D. M. je, prema nezvaničnim informacijama, došao svojevoljno i u vidno alkoholisanom stanju i nervnom rastrojstvu u stanicu policije u Topoli i vređao policajce, a nakon par sati posto je ležao na ovom prostoru koji mozete videti na fotografijama od jutros je uradio, to sto je uradio", napisao je Jovanović, prenosi Telegraf.rs.

Kako je dodao, tragovi svega što se dogodilo još su vidljivi na stazi i travnjaku.

"Nažalost, kafana i alkohol naprave tragediju. Nejasno mi je zašto ga prijatelji i kolege, kada su već videli u kakvom je stanju, nisu odvezli kući, ali to je sad za neku drugu analizu.

Na nedavno održanim izborima za savet mesne zajednice u selu Krčevac, D. M. je bio kandidat, ali nije osvojio dovoljan broj glasova da postane član saveta.

Pomenutog poznajem od 2004. godine, upoznao sam ga kao aktivistu SPO-a, a od 2016. godine je odbornik u SO Topola. Molimo Boga da pregura i dobije ovu životnu borbu", istakao je on.

(Agencije/Tanjug) Foto:Nova.rs

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

kk

14.09.2023 11:58

Tako će i Baja😜

ODGOVORITE
Name

Oli

14.09.2023 12:16

Vecina snima takve tragedije malo ko bi pomogao.Postali smo neljudi na pravdi boga strasno..

ODGOVORITE
Name

?

14.09.2023 12:28

Šta mi ovde imamo sa odbornikom iz Kragujevca

ODGOVORITE
Name

re

15.09.2023 20:41

Pa eto to nazovi kao vijest iz svijeta,sta i mene briga sto se sastaje Putin,sa predsjednikom Sjeverne Koreje,pa procitam,ali ne komentarisem i nelupam gluposti kao ti

Name

Аууу

14.09.2023 13:38

То је живот чланова секте.

ODGOVORITE
Name

+

14.09.2023 15:33

Samo da preživi svojoj Porodici.

ODGOVORITE