М:тел донирао опрему за игралиште дјечијег вртића

Компанија “Мтел” наставља са улагањима широм Српске. На иницијативу руководства општине Лопаре, Компанија “Мтел” је донирала око 20.000КМ, за обнову игралишта у “Дјечијем вртићу Лопаре”. Из ове компаније је најављено да ће учествовати и у пројекту проширења капацитета вртића, који је у завршној фази.

Република Српска 07.09.2023 | 16:14
М:тел донирао опрему за игралиште дјечијег вртића

-Покушавамо да не правимо разлику између великих и малих мјеста, руралних и градских, политичких, вјерских и других ствари које дијеле људе приликом опредјељивања гдје усмјерити средства, него искључиво према потребама становништва, поручују из “Мтела”. 

“Компанија “Мтел” је са вама свуда тамо гдје су наши грађани, а што се тиче Лопара имам поруку само једну за ову дјецу – Уживајте у овом игралишту! А, за грађане би порука била – Хвала вам што волите и Србију и Републику Српску, а ми смо ту да вам ту љубав узвратимо како умијемо и најбоље знамо. 14.тог семтембра ће Компанија “Мтел” добити награду за друштвено најодговорнију фирму у читавом региону, фирму која је највише инвестирала у институције – вртиће, школе, факултете, али и културне догађаје, спорт, много више него иједна друга компанија у региону”, нагласила је Јелена Триван, директор Компаније “Мтел”.

“Захваљујући Компанији “Мтел” и томе што су препознали нашу потребу, добили смо нове справе и усрећили преко 100 малишана који бораве у вртићу”, захвалила је на донацији и Данијела Цвијановић, директор “Дјечијег вртића Лопаре”.

-Велика је радост за локалну заједницу када број дјеце расте, а у жељи да сви малишани који то желе, буду дио вртића, јер још око 20 малишана је на чекању, у завршној фази је пројекат проширења капацитета ове установе, најавило је руководство општине. “Мтел” ће бити дио и овог пројекта, и хвала им на томе, додају.

“Препознали смо важност боравка дјеце у вртићу, који је врло битан за предшколски узраст, јер у школи та дјеца боље сарађују, уче и савладавају препреке. Обезбиједили смо средства из буџета, тако да родитељи не плаћају боравак дјетета у вртићу више од 100КМ, што је сигурно је сигурно најјефтинији боравак у вртићу у читавој регији, а и шире”, појаснио је Миленко Ристић, предсједник Скупштине општине Лопаре.

-Фокус су нам били Срби који живе у Федерацији БиХ, који су били заборављени, а сада наше акције усмјеравамо ка најмлађима, имајући у виду да нас је све мање, те њиховом останку у земљи, додаје Триван.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Драскицеви свједоци

07.09.2023 17:01

Види, "зути олос" и даље јасе градјане...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јој

07.09.2023 18:59

Није наше, од Мтела је...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фуј

08.09.2023 10:06

Колико украду од грађана мало и дају ,само по 1.км да масну то су милиони.

ОДГОВОРИТЕ