M:tel donirao opremu za igralište dječijeg vrtića

Kompanija “Mtel” nastavlja sa ulaganjima širom Srpske. Na inicijativu rukovodstva opštine Lopare, Kompanija “Mtel” je donirala oko 20.000KM, za obnovu igrališta u “Dječijem vrtiću Lopare”. Iz ove kompanije je najavljeno da će učestvovati i u projektu proširenja kapaciteta vrtića, koji je u završnoj fazi.

Republika Srpska 07.09.2023 | 16:14
M:tel donirao opremu za igralište dječijeg vrtića

-Pokušavamo da ne pravimo razliku između velikih i malih mjesta, ruralnih i gradskih, političkih, vjerskih i drugih stvari koje dijele ljude prilikom opredjeljivanja gdje usmjeriti sredstva, nego isključivo prema potrebama stanovništva, poručuju iz “Mtela”. 

“Kompanija “Mtel” je sa vama svuda tamo gdje su naši građani, a što se tiče Lopara imam poruku samo jednu za ovu djecu – Uživajte u ovom igralištu! A, za građane bi poruka bila – Hvala vam što volite i Srbiju i Republiku Srpsku, a mi smo tu da vam tu ljubav uzvratimo kako umijemo i najbolje znamo. 14.tog semtembra će Kompanija “Mtel” dobiti nagradu za društveno najodgovorniju firmu u čitavom regionu, firmu koja je najviše investirala u institucije – vrtiće, škole, fakultete, ali i kulturne događaje, sport, mnogo više nego ijedna druga kompanija u regionu”, naglasila je Jelena Trivan, direktor Kompanije “Mtel”.

“Zahvaljujući Kompaniji “Mtel” i tome što su prepoznali našu potrebu, dobili smo nove sprave i usrećili preko 100 mališana koji borave u vrtiću”, zahvalila je na donaciji i Danijela Cvijanović, direktor “Dječijeg vrtića Lopare”.

-Velika je radost za lokalnu zajednicu kada broj djece raste, a u želji da svi mališani koji to žele, budu dio vrtića, jer još oko 20 mališana je na čekanju, u završnoj fazi je projekat proširenja kapaciteta ove ustanove, najavilo je rukovodstvo opštine. “Mtel” će biti dio i ovog projekta, i hvala im na tome, dodaju.

“Prepoznali smo važnost boravka djece u vrtiću, koji je vrlo bitan za predškolski uzrast, jer u školi ta djeca bolje sarađuju, uče i savladavaju prepreke. Obezbijedili smo sredstva iz budžeta, tako da roditelji ne plaćaju boravak djeteta u vrtiću više od 100KM, što je sigurno je sigurno najjeftiniji boravak u vrtiću u čitavoj regiji, a i šire”, pojasnio je Milenko Ristić, predsjednik Skupštine opštine Lopare.

-Fokus su nam bili Srbi koji žive u Federaciji BiH, koji su bili zaboravljeni, a sada naše akcije usmjeravamo ka najmlađima, imajući u vidu da nas je sve manje, te njihovom ostanku u zemlji, dodaje Trivan.

(BN)

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Draskicevi svjedoci

07.09.2023 17:01

Vidi, "zuti olos" i dalje jase gradjane...

ODGOVORITE
Name

Joj

07.09.2023 18:59

Nije naše, od Mtela je...

ODGOVORITE
Name

Fuj

08.09.2023 10:06

Koliko ukradu od građana malo i daju ,samo po 1.km da masnu to su milioni.

ODGOVORITE