Публика једногласна: Здравко Чолић направио концерт деценије у Чачку!

Својом харизмом, енергијом младића, легендарним хитовима, Здравко Чолић је још једном показао зашто је највећи.Протеклог викенда, за скоро четири сата одличног провода успео је да подигне на ноге око 50.000 људи у Чачку.

Забава 05.09.2023 | 18:33
Публика једногласна: Здравко Чолић направио концерт деценије у Чачку!

- Драго ми је да сам у Чачку након 20 година. Што се тиче самих концерата то је лакши део посла, мало је теже около све што се дешава. Концерти су лепи и занимљиви, а поготово у месту на којем ниси био неко време.

Око 50.000 његових обожавалаца уживало је у ванвременским хитовима уз које се деценијама смејемо, плачемо, веселимо и заљубљујемо. Са правом се може рећи да су за сва времена.

Здравко Чолић направио је концерт у Чачку након 2 деценије, слоган истог је био концерт године, али се публика не слаже са тако скромном изјавом.

Ово су неки утисци публике која се незаборавно провела:

- Читав град је у некој еуфорији, врхунска је атмосфера, за крај лета ово је нешто фантастично. Стварно сам одушевљен, Здраво има 72 године, а на бини се понаша као тинејџер. Свима на је пренео позитивну енергију и неку опуштеност. Ово је врхунски крај лета, овај концерт ће се памтити. Назвали су га концертом године, али сматрам да је ово концерт деценије.

- Баш нам је лепо, ово нам је био сан, много волимо Здравкове песме. Изабрале смо ову ноћ да проведемо заједно.

- Мени је много лепо, не слушам ово приватно, али знам неке песме. Међутим, баш ми је лепо.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Инстаграм
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Здравко Чолић (@здравко.цолиц)

На наступу је готово 50.000 људи уживало скоро четири сата у ванвременским хитовима певача који је обележио детињство многим генерацијама. Чолић се на радост публике вратио на бис а онда отпевао свој највећи хит за крај након чега је уследио спектакуларни ватромет!

 

(курир.рс/БН)

Коментари / 0

Оставите коментар