Publika jednoglasna: Zdravko Čolić napravio koncert decenije u Čačku!

Svojom harizmom, energijom mladića, legendarnim hitovima, Zdravko Čolić je još jednom pokazao zašto je najveći.Proteklog vikenda, za skoro četiri sata odličnog provoda uspeo je da podigne na noge oko 50.000 ljudi u Čačku.

Zabava 05.09.2023 | 18:33
Publika jednoglasna: Zdravko Čolić napravio koncert decenije u Čačku!

- Drago mi je da sam u Čačku nakon 20 godina. Što se tiče samih koncerata to je lakši deo posla, malo je teže okolo sve što se dešava. Koncerti su lepi i zanimljivi, a pogotovo u mestu na kojem nisi bio neko vreme.

Oko 50.000 njegovih obožavalaca uživalo je u vanvremenskim hitovima uz koje se decenijama smejemo, plačemo, veselimo i zaljubljujemo. Sa pravom se može reći da su za sva vremena.

Zdravko Čolić napravio je koncert u Čačku nakon 2 decenije, slogan istog je bio koncert godine, ali se publika ne slaže sa tako skromnom izjavom.

Ovo su neki utisci publike koja se nezaboravno provela:

- Čitav grad je u nekoj euforiji, vrhunska je atmosfera, za kraj leta ovo je nešto fantastično. Stvarno sam oduševljen, Zdravo ima 72 godine, a na bini se ponaša kao tinejdžer. Svima na je preneo pozitivnu energiju i neku opuštenost. Ovo je vrhunski kraj leta, ovaj koncert će se pamtiti. Nazvali su ga koncertom godine, ali smatram da je ovo koncert decenije.

- Baš nam je lepo, ovo nam je bio san, mnogo volimo Zdravkove pesme. Izabrale smo ovu noć da provedemo zajedno.

- Meni je mnogo lepo, ne slušam ovo privatno, ali znam neke pesme. Međutim, baš mi je lepo.

 
 
 
 
 
Прикажи ову објаву у апликацији Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Објава коју дели Zdravko Čolić (@zdravko.colic)

Na nastupu je gotovo 50.000 ljudi uživalo skoro četiri sata u vanvremenskim hitovima pevača koji je obeležio detinjstvo mnogim generacijama. Čolić se na radost publike vratio na bis a onda otpevao svoj najveći hit za kraj nakon čega je usledio spektakularni vatromet!

 

(kurir.rs/BN)

Komentari / 0

Ostavite komentar