Тереза Кесовија завршила у болници, позлило јој

Тереза Кесовија (84) хитно је завршила у једној загребачкој болници након што јој је позлило и није се добро осјећала.

Забава 23.08.2023 | 13:35
Тереза Кесовија завршила у болници, позлило јој

Тереза се сада боље осјећа и тренуно се налази у загребачкој болници Дубрава.

"Боље сам. Ту у Новој болници имам лепу и мирну собу, дивне докторе и медицинске сестре који брину о мени. Ноћас сам нормално спавала. Добро, пробудили су ме у шест сати ујутро како би ми извадили крв, што код мене буде доста болно и тешко јер имам танке вене. Што је било? А што би било? Није било добро. Ја бих најрадије да се о томе и не пише, јер има људи којима је пуно горе него мени", изјавила је Тереза уморним гласом за Јутарњи лист.

Открила је и како су хитну помоћ позвали њене комшије и да је ових дана долазила два пута, али су се први пут у болницу вратили без ње.

"Рекла сам им да нећу с њима. Не волим болнице, надала сам се да ћу је овог пута избећи. Међутим, нада је била узалудна јер ми се након тога поново зацрнило пред очима, почела ме хватати несвестица, облио ме хладни зној. Укратко, нисам се добро осећала, па су моји драги људи поново звали Хитну помоћ. У болницу сам сад сам на претрагама.

Ја, попут већине људи, тешко подносим ове екстремне врућине, али још теже све ово што се збива око нас, сва ова убијања, силовања, све ове елементарне катастрофе. Ја сам недавно била у Словенији у Логарској долини код једног дивног малог слапа који је због силних олуја постао огроман и чија је бујица у смрт однела сироте људе.

Ја не могу, а да на то само климнем главом и кажем како ми је жао. Мени све то, имам дојам, седа право на срце, ја осетим тежину све те негативе и свих тих страхота око нас", појаснила је Тереза, која се нада да ће сутра бити отпуштена из болнице ако ће све бити у реду.

(Курир.рс/Јутарњи.хр) Фото: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар