Изненађење за вјечно памћење (ФОТО/ВИДЕО)

Весна Миличић из Ужица 6. август 2023. године памтиће као најсрећнији дан у животу, у ком се са супругом заветовала на вечну љубав и дан у ком је положила једна од најтежих испита - испит људскости.

Србија 19.08.2023 | 11:35
Изненађење за вјечно памћење (ФОТО/ВИДЕО)

Након што су муж и она изговорили судбоносно "да", изашли су испред зграде општине, а тамо их је дочекао најлепши призор - дечица којима је она кореограф у КУД Севојно, спремили су изведбу само за њу, као свадбени поклон.

Окупљена родбина, познаници, родитељи деце коју Весна тренира, сви су са сузама у очима посматрали овај чаробни призор. Малишани су играли, уједначено, ритмом који је Весна назвала заједништвом.

- Изненађење су ми приредили након општинског венчања, испред зграде општине. Било је много окупљеног света који су чекали излазак нас младенаца, како би деца отпочела са својим наступом који су ми припремили - каже за "Блиц" Весна Миличевић.

Добро позната музика и сузе радоснице

- Како смо закорачили на степенице, почела је мени позната музика и изведба кореографије моје дечице коју тренирам. Заиграли су прво бугарско-лесковачко коло, а онда Ужичанку, на платоу и то овај пут само за мене! Осећај је био невероватан, ни на крај памети ми није било да ми могу припремити тако нешто. Обузели су ме неописиви радост и понос, а мојој срећи није било краја - присећа се наша саговорница тог магичног тренутка који ће памтити целог живота.

Смењивали су се осмеси и сузе радоснице, а еуфорија помешана са музиком одзвањала је платоом који је тог августа постао стециште захвалности и љубави.

- Имала сам потребу да их све изгрлим и изљубим, што сам и урадила. Била сам препоносна на чињеницу да су све чему сам их до сада учила приказали у тој изведби која је била поклон за мене. Тако сложни, насмејани, играјући сви к’о један. То није више била само игра, то је било заједништво и емоција коју су они донели. То не може да се преприча - објаснила је новопечена млада.

Љубав, посвећеност и подршка на делу

Весна, иначе кореографкиња КУД Севојно, на делу је демонстрирала шта значи посвећеност у раду са децом, безусловна љубав и подршка нашим најмлађима. Питали смо је да ли би овај перформанс својих играча могла назвати својом личном круном, а она одговара:

- Дефинитивно могу рећи да је тај моменат био круна мог досадашњег рада и труда у тој сфери, круна мене као човека који пре свега воли свој посао.
"Играти са својом дечицом на свадби - нестварно"

Млада се након неколико десетина секунди одушевљености, суза и смеха прикључила, па можемо рећи, свом колу. Подигла је мало венчаницу и заиграла са својим полазницима уз тактове ужичког кола.

- Играти са својом дечицом из КУД-а на сопственој свадби је заиста нестваран, непоновљив. и осећај вредан сваког дивљења и одушевљења и као такав ће заувек остати урезан у мом сећању као најлепше изненађење које ми је на наш, посебан, дан могло бити припремљено - рекла је Весна. 

 Супруг одушевљен

- Супруг је био затечен и одушевљен. Замислите мушкарца који тек што је изговорио судбоносно “да”, по одласку од матичара, доживљава такав спектакл. Овом приликом се захваљујем свима који су били иницијатори, учествовали и на било који начин подржали дечицу у овој изведби, јер су тиме учинили нешто заиста вредно памћења што треба свима да послужи као најлепши пример - закључила је наш разговор Весна Миличић. 

видео: Огласна табла/ yоутубе

(Блиц) Фото: Приватна архива

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Ха ха

19.08.2023 12:17

Сад су медени а кад дођу је...и

ОДГОВОРИТЕ
Name

МАБОЛЕ

19.08.2023 12:43

ДАЈ ДРАГИ. БОЖЕ ДА ОВАКВИХ ИЗНЕНАЂЕЊА БУДЕ ШТО ВИШЕ У ОВА СМУШЕНА ВРЕМЕНА. ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ИНИЦИЈАТОРИ МА И ИЗВОЂАЧИМА . ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирослав

19.08.2023 14:21

Има ли то јос негде на свету? Цеститам младенцима и децици.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драги младенци

19.08.2023 15:01

Зелим вам од свег срца,да вас оволика љубав и среца, прати сваки дан васег зивота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Искрено

19.08.2023 15:02

Дивно! Срећно млафенцима, а дјеци много успјеха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мм

19.08.2023 18:34

Добра драга дјечица.Живи и здрави били.А младенцима живот пун љубави, среце и наравно много лијепе и здраве дјеце.

Name

Истина

19.08.2023 17:05

Само треба бити човјек и давати љубав!

ОДГОВОРИТЕ