Iznenađenje za vječno pamćenje (FOTO/VIDEO)

Vesna Miličić iz Užica 6. avgust 2023. godine pamtiće kao najsrećniji dan u životu, u kom se sa suprugom zavetovala na večnu ljubav i dan u kom je položila jedna od najtežih ispita - ispit ljudskosti.

Srbija 19.08.2023 | 11:35
Iznenađenje za vječno pamćenje (FOTO/VIDEO)

Nakon što su muž i ona izgovorili sudbonosno "da", izašli su ispred zgrade opštine, a tamo ih je dočekao najlepši prizor - dečica kojima je ona koreograf u KUD Sevojno, spremili su izvedbu samo za nju, kao svadbeni poklon.

Okupljena rodbina, poznanici, roditelji dece koju Vesna trenira, svi su sa suzama u očima posmatrali ovaj čarobni prizor. Mališani su igrali, ujednačeno, ritmom koji je Vesna nazvala zajedništvom.

- Iznenađenje su mi priredili nakon opštinskog venčanja, ispred zgrade opštine. Bilo je mnogo okupljenog sveta koji su čekali izlazak nas mladenaca, kako bi deca otpočela sa svojim nastupom koji su mi pripremili - kaže za "Blic" Vesna Miličević.

Dobro poznata muzika i suze radosnice

- Kako smo zakoračili na stepenice, počela je meni poznata muzika i izvedba koreografije moje dečice koju treniram. Zaigrali su prvo bugarsko-leskovačko kolo, a onda Užičanku, na platou i to ovaj put samo za mene! Osećaj je bio neverovatan, ni na kraj pameti mi nije bilo da mi mogu pripremiti tako nešto. Obuzeli su me neopisivi radost i ponos, a mojoj sreći nije bilo kraja - priseća se naša sagovornica tog magičnog trenutka koji će pamtiti celog života.

Smenjivali su se osmesi i suze radosnice, a euforija pomešana sa muzikom odzvanjala je platoom koji je tog avgusta postao stecište zahvalnosti i ljubavi.

- Imala sam potrebu da ih sve izgrlim i izljubim, što sam i uradila. Bila sam preponosna na činjenicu da su sve čemu sam ih do sada učila prikazali u toj izvedbi koja je bila poklon za mene. Tako složni, nasmejani, igrajući svi k’o jedan. To nije više bila samo igra, to je bilo zajedništvo i emocija koju su oni doneli. To ne može da se prepriča - objasnila je novopečena mlada.

Ljubav, posvećenost i podrška na delu

Vesna, inače koreografkinja KUD Sevojno, na delu je demonstrirala šta znači posvećenost u radu sa decom, bezuslovna ljubav i podrška našim najmlađima. Pitali smo je da li bi ovaj performans svojih igrača mogla nazvati svojom ličnom krunom, a ona odgovara:

- Definitivno mogu reći da je taj momenat bio kruna mog dosadašnjeg rada i truda u toj sferi, kruna mene kao čoveka koji pre svega voli svoj posao.
"Igrati sa svojom dečicom na svadbi - nestvarno"

Mlada se nakon nekoliko desetina sekundi oduševljenosti, suza i smeha priključila, pa možemo reći, svom kolu. Podigla je malo venčanicu i zaigrala sa svojim polaznicima uz taktove užičkog kola.

- Igrati sa svojom dečicom iz KUD-a na sopstvenoj svadbi je zaista nestvaran, neponovljiv. i osećaj vredan svakog divljenja i oduševljenja i kao takav će zauvek ostati urezan u mom sećanju kao najlepše iznenađenje koje mi je na naš, poseban, dan moglo biti pripremljeno - rekla je Vesna. 

 Suprug oduševljen

- Suprug je bio zatečen i oduševljen. Zamislite muškarca koji tek što je izgovorio sudbonosno “da”, po odlasku od matičara, doživljava takav spektakl. Ovom prilikom se zahvaljujem svima koji su bili inicijatori, učestvovali i na bilo koji način podržali dečicu u ovoj izvedbi, jer su time učinili nešto zaista vredno pamćenja što treba svima da posluži kao najlepši primer - zaključila je naš razgovor Vesna Miličić. 

video: Oglasna tabla/ youtube

(Blic) Foto: Privatna arhiva

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Ha ha

19.08.2023 12:17

Sad su medeni a kad dođu je...i

ODGOVORITE
Name

MABOLE

19.08.2023 12:43

DAJ DRAGI. BOŽE DA OVAKVIH IZNENAĐENJA BUDE ŠTO VIŠE U OVA SMUŠENA VREMENA. VELIKI POZDRAV INICIJATORI MA I IZVOĐAČIMA . VELIKI POZDRAV.

ODGOVORITE
Name

Miroslav

19.08.2023 14:21

Ima li to jos negde na svetu? Cestitam mladencima i decici.

ODGOVORITE
Name

Dragi mladenci

19.08.2023 15:01

Zelim vam od sveg srca,da vas ovolika ljubav i sreca, prati svaki dan vaseg zivota.

ODGOVORITE
Name

Iskreno

19.08.2023 15:02

Divno! Srećno mlafencima, a djeci mnogo uspjeha!

ODGOVORITE
Name

Mm

19.08.2023 18:34

Dobra draga dječica.Živi i zdravi bili.A mladencima život pun ljubavi, srece i naravno mnogo lijepe i zdrave djece.

Name

Istina

19.08.2023 17:05

Samo treba biti čovjek i davati ljubav!

ODGOVORITE