"Сваког дана водим љубав са мушкарцима..."

Бивши амерички председник Барак Обама писао је бившој девојци о сопственом "андрогином” уму и "свакодневном вођењу љубави са мушкарцима, али у својој машти”.

Свијет 13.08.2023 | 13:58
"Сваког дана водим љубав са мушкарцима..."

Више од 40 година старо писмо бившој девојци недавно се појавило након што је Обамин биограф Дејвид Гароу дао дугачак и занимљив интервју о бившем америчком председнику.

„Што се тиче хомосексуализма, морам да кажем да верујем да је ово покушај да се неко уклони из садашњости, одбијање да се можда овековечи бескрајна фарса земаљског живота. Видите, ја водим љубав са мушкарцима сваки дан, али у својој машти, “, написао је тада Обама, 21-годишњак, бившој девојци Алекс Мекниру у новембру 1982.

"Мој ум је у великој мери андрогин и надам се да ц́е тако бити све док не будем могао да размишљам о људима, а не о женама и мушкарцима. Али, врац́ајуц́и се телу, видим да сам постао мушкарац, а физички у животу, Одлучујем да прихватим ту непредвиђену ситуацију“, додао је он.

Мекнир, која је излазила са Обамом током године на Оццидентал колеџу у Лос Анђелесу, касније је редиговала лукаве пасусе које је Гароу, добитник Пулицерове награде, укључио у своју књигу Звезда у успону.

Писмо је тренутно у власништву Универзитета Емори, који не дозвољава његово фотографисање или уклањање. Тако је Гаров пријатељ Харви Клехр ручно преписао одломке и послао их аутору. Обама, отац двоје деце, ожењен је супругом Мишел од 1992. године. Али Гароу сматра да нема ничег необичног у Обамином младалачком размишљању.

"Ја сам историчар, не психолог, али мислим да је 'јавна' вест да велика вец́ина људи има сексуалне фантазије!" рекао је за Пост.

(Индеx.хр) Фото: Геттy Имагес

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Сјајно

13.08.2023 14:08

Које гадости у насловима ви објављујете, нимало добро за заједницу људску

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

13.08.2023 16:31

Управо тако,умјесто да медији форсирају прицу о нормалним људским вриједностима,они само потпирују ватру.Страсно...

Name

+

13.08.2023 14:37

Одвратно. Шта нас за нечијим маштаријама. Дајте нешто корисно људском роду. ФУЈ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

На западу

13.08.2023 22:37

н8ста нво

ОДГОВОРИТЕ