Црвено на радост: Хит оглас у Београду (ФОТО)

Одавно је познато да млади момци на селима муку муче да пронађу изабраницу, па се довијају на различите начине како би се оженили и остварили потомство.

Србија 12.08.2023 | 13:32
Црвено на радост: Хит оглас у Београду (ФОТО)

Ситуација до те мере није наивна да чак младе долазе из других држава, па се бракови склапају и на невиђено. Ипак, то није случај само на селима, већ и у градовима у којима се можда толико не чује за проблеме нежења. Неколико момака је решило да обелодани своју потрагу на веома интересантан начин.

У београдском насељу Галеника момци су за женидбу спремни. То су сазнали сви који пролазе овим насељем, јер је постављена табла која јасно и недвосмислено на то указује. 

На црвеној табли, попут рекламе стоји: "Момци за женидбу. Питати у радионици". 

 Да ли је реч о доброј реклами за радионицу или су заиста вредни момци вољни да нађу своје животне сапутнице, за сада није познато.

Није први пут

Оно што је чињеница, њихов "оглас" сигурно неће остати незапажен. Сличан случај памтимо и из војвођанског места Сусек, а било је примера и у срцу Врачара. 

"Момак за женидбу. Питати у локалу", наводи се на овом огласу у облику стрелице која показује у правцу тог објекта, а који је освануо на Врачару. Идеја је дакле иста, али није познато да ли је и ефекат. 

(Блиц) Фото: Рингиер/Рингиер

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Сандра

13.08.2023 10:33

То мора да је сигурно шала јер момци са Балкана, најнеозбиљнији.

ОДГОВОРИТЕ