Crveno na radost: Hit oglas u Beogradu (FOTO)

Odavno je poznato da mladi momci na selima muku muče da pronađu izabranicu, pa se dovijaju na različite načine kako bi se oženili i ostvarili potomstvo.

Srbija 12.08.2023 | 13:32
Crveno na radost: Hit oglas u Beogradu (FOTO)

Situacija do te mere nije naivna da čak mlade dolaze iz drugih država, pa se brakovi sklapaju i na neviđeno. Ipak, to nije slučaj samo na selima, već i u gradovima u kojima se možda toliko ne čuje za probleme neženja. Nekoliko momaka je rešilo da obelodani svoju potragu na veoma interesantan način.

U beogradskom naselju Galenika momci su za ženidbu spremni. To su saznali svi koji prolaze ovim naseljem, jer je postavljena tabla koja jasno i nedvosmisleno na to ukazuje. 

Na crvenoj tabli, poput reklame stoji: "Momci za ženidbu. Pitati u radionici". 

 Da li je reč o dobroj reklami za radionicu ili su zaista vredni momci voljni da nađu svoje životne saputnice, za sada nije poznato.

Nije prvi put

Ono što je činjenica, njihov "oglas" sigurno neće ostati nezapažen. Sličan slučaj pamtimo i iz vojvođanskog mesta Susek, a bilo je primera i u srcu Vračara. 

"Momak za ženidbu. Pitati u lokalu", navodi se na ovom oglasu u obliku strelice koja pokazuje u pravcu tog objekta, a koji je osvanuo na Vračaru. Ideja je dakle ista, ali nije poznato da li je i efekat. 

(Blic) Foto: Ringier/Ringier

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Sandra

13.08.2023 10:33

To mora da je sigurno šala jer momci sa Balkana, najneozbiljniji.

ODGOVORITE