Дино Мерлин распродао београдску Арену у пола дана па заказао нови концерт!

Дино Мерлин један је од најпопуларнијих певача у региону, а колико је цењена његова уметност и музичка каријера, говори чињеница да су у само пола дана од пуштања у продају, све улазнице за концерт заказан за 18. новембар у “Штарк Арени" распродате.

Забава 25.07.2023 | 18:22
Дино Мерлин распродао београдску Арену у пола дана па заказао нови концерт!

Како је првобитно било најављено, Дино Мерлин требало је да свој велики концерт у Београду одржи у петак 17. новембра, али због густог распореда догађаја у Штарк арени он је померен за суботу 18. новембра.

"Услед веома густог распореда догађаја у Штарк арени у сезони 2023/2024 који обухватају бројне кошаркашке утакмице према календару Евролиге и раније заказане концерте, дошло је до преклапања појединих термина. Захваљујући обостраној предусретљивости и разумевању организатора предстојећих концерата и руководства Штарк Арене постигнут је договор о померању датума са 17.11 на 18.11. Хвала свим учесницима овог договора на доброј вољи и прилици да организујемо два спектакла у два дана", стоји на званичном сајту Штарк арене.

Сарајевски музички чаробњак након пуних 8 година враћа се у српску престоницу. Овај концерт је у склопу његове концертне турнеје под називом "Ми". По броју одржаних концерата у Аренама широм Европе, Дино Мерлин држи рекорд. Чувена пулска Арена распродата је преко ноћи за ово лето, а у Загребу је у непуна четири дана распродао сада већ три Арене заредом.

У протеклих 12 година ово ће бити трећи по реду долазак Дина Мерлина у Београд, али и његов шести по реду рандеву с београдском публиком. Последњи пут било је то у оквиру светске турнеје "Хотел Национал" у октобру 2015. године две ноћи заредом, док је први пут то било у оквиру турнеје "Испочетка" 2011. године када је распродао три Арене заредом.

Пошто је концерт распродат у року од пола дана,што није успело ни највећим звездама које су до сада посећивале регион зато је управо сада објављен и нови датум концерта – недеља 19. новембар у 20:30 часова. Улазнице за нови датум биће у продаји од среде, 26. јула цена карата креће се од 3.000 до 6.500 динара зависно од позиције.

(мондо.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар