Dino Merlin rasprodao beogradsku Arenu u pola dana pa zakazao novi koncert!

Dino Merlin jedan je od najpopularnijih pevača u regionu, a koliko je cenjena njegova umetnost i muzička karijera, govori činjenica da su u samo pola dana od puštanja u prodaju, sve ulaznice za koncert zakazan za 18. novembar u “Štark Areni" rasprodate.

Zabava 25.07.2023 | 18:22
Dino Merlin rasprodao beogradsku Arenu u pola dana pa zakazao novi koncert!

Kako je prvobitno bilo najavljeno, Dino Merlin trebalo je da svoj veliki koncert u Beogradu održi u petak 17. novembra, ali zbog gustog rasporeda događaja u Štark areni on je pomeren za subotu 18. novembra.

"Usled veoma gustog rasporeda događaja u Štark areni u sezoni 2023/2024 koji obuhvataju brojne košarkaške utakmice prema kalendaru Evrolige i ranije zakazane koncerte, došlo je do preklapanja pojedinih termina. Zahvaljujući obostranoj predusretljivosti i razumevanju organizatora predstojećih koncerata i rukovodstva Štark Arene postignut je dogovor o pomeranju datuma sa 17.11 na 18.11. Hvala svim učesnicima ovog dogovora na dobroj volji i prilici da organizujemo dva spektakla u dva dana", stoji na zvaničnom sajtu Štark arene.

Sarajevski muzički čarobnjak nakon punih 8 godina vraća se u srpsku prestonicu. Ovaj koncert je u sklopu njegove koncertne turneje pod nazivom "Mi". Po broju održanih koncerata u Arenama širom Evrope, Dino Merlin drži rekord. Čuvena pulska Arena rasprodata je preko noći za ovo leto, a u Zagrebu je u nepuna četiri dana rasprodao sada već tri Arene zaredom.

U proteklih 12 godina ovo će biti treći po redu dolazak Dina Merlina u Beograd, ali i njegov šesti po redu randevu s beogradskom publikom. Poslednji put bilo je to u okviru svetske turneje "Hotel Nacional" u oktobru 2015. godine dve noći zaredom, dok je prvi put to bilo u okviru turneje "Ispočetka" 2011. godine kada je rasprodao tri Arene zaredom.

Pošto je koncert rasprodat u roku od pola dana,što nije uspelo ni najvećim zvezdama koje su do sada posećivale region zato je upravo sada objavljen i novi datum koncerta – nedelja 19. novembar u 20:30 časova. Ulaznice za novi datum biće u prodaji od srede, 26. jula cena karata kreće se od 3.000 do 6.500 dinara zavisno od pozicije.

(mondo.rs)

Komentari / 0

Ostavite komentar