Необични посјетилац у дворишту куће у Бихаћу (ВИДЕО)

У посљедње вријеме мјесне заједнице у Бихаћу суочавају се са све чешћим посјетама медвједа. Иако је познато да ова појава није ријетка, овај пут је ситуација постала посебно забрињавајућа за становнике.

Босна и Херцеговина 24.07.2023 | 20:40
Необични посјетилац у дворишту куће у Бихаћу (ВИДЕО)

Посљедњи инцидент догодио се у суботу увече, када се медвјед појавио у дворишту једне од породичних кућа, што је изазвало аларм код паса из околине.

Овакви сусрети с дивљим животињама могу бити застрашујући и потенцијално опасни, па се не чуди што је забринутост међу становницима све већа.

Међутим, у Ловачком удружењу кажу да ловци немају могућности да предузну било какве кораке у вези са тим проблемом јер наведено подручје није ловно подручје. То значи да ловци немају овлаштења да интервениршу у ситуацији с медвједима, остављајући становнике забринуте и без одговарајућих рјешења, пише портал Крајина.

(БН) Фото: Принтсцреен/Фацебоок

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Мик

24.07.2023 21:26

Нека дође, ако смије, у Водичево..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корослав

24.07.2023 22:12

Тко јел Баја.

Name

Тоти

24.07.2023 21:34

Наравно да су градјани најодговорнији и да треба да испастају .Ко је изабрао власт ?Засто нијемо посматрамо како нас уводе у тоталну изолацију?На овим просторима влада секта која само брани и стити своје интересе односно оно сто су покрали од градјана.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Драган

25.07.2023 10:12

На снимку ја изгледа милорад исти кодасу од истог оца.