Након пуцњаве у Сарајеву ухапшен мушкарац

Мушкарац из Сарајева чији су иницијали Е. Ш. (37) ухапшен је у општини Илиџа због наношења тешких тјелесних повреда мушкарцу М. К. (37), повређивања малољетника, те употребе ватреног оружја, наведено је из Министарства унутрашњих послова (МУП) Кантона Сарајево.

Република Српска 21.07.2023 | 12:22
Након пуцњаве у Сарајеву ухапшен мушкарац

Он се сумњичи да се у Улици Едхема Еке Џубура без повода сукобио са два мушкарца којима је користећи физичку снагу и бибер-спреј нанио тјелесне повреде.

Осумњичени је испалио и један хитац из пиштоља, те употребом подесних предмета оштетио три паркирана аутомобила.

На основу наредбе Општинског суда у Сарајеву, извршен је претрес стана и гараже које користи осумњичени, гдје су пронађена и одузета два пиштоља са припадајућим оквирима и 30 метака, као и 79 метака различитог калибра, те дијелове аутоматске пушке.

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

ста мислите када би

21.07.2023 14:24

се би се покренула акција мјесецно по једна улица или село претресало..... Наравно ненајављено.....коликоби се зла пронасло... али то нам неби нимало скодоли да се предузме таква акција која це макар годину трајат....

ОДГОВОРИТЕ
Name

шта ти

21.07.2023 16:44

мислиш, да је то у правној држави могуће? Па није ово Југа, гдје ти издајници ускачу у кућу кад хоће! Ти волиш изгледа да те тлаче, предлажем да се обратиш домини. Барем ће завршити како треба! Окани се влажних снова комуњара и фашиста, имали смо их и не желимо их више.