Nakon pucnjave u Sarajevu uhapšen muškarac

Muškarac iz Sarajeva čiji su inicijali E. Š. (37) uhapšen je u opštini Ilidža zbog nanošenja teških tjelesnih povreda muškarcu M. K. (37), povređivanja maloljetnika, te upotrebe vatrenog oružja, navedeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Kantona Sarajevo.

Republika Srpska 21.07.2023 | 12:22
Nakon pucnjave u Sarajevu uhapšen muškarac

On se sumnjiči da se u Ulici Edhema Eke Džubura bez povoda sukobio sa dva muškarca kojima je koristeći fizičku snagu i biber-sprej nanio tjelesne povrede.

Osumnjičeni je ispalio i jedan hitac iz pištolja, te upotrebom podesnih predmeta oštetio tri parkirana automobila.

Na osnovu naredbe Opštinskog suda u Sarajevu, izvršen je pretres stana i garaže koje koristi osumnjičeni, gdje su pronađena i oduzeta dva pištolja sa pripadajućim okvirima i 30 metaka, kao i 79 metaka različitog kalibra, te dijelove automatske puške.

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

sta mislite kada bi

21.07.2023 14:24

se bi se pokrenula akcija mjesecno po jedna ulica ili selo pretresalo..... Naravno nenajavljeno.....kolikobi se zla pronaslo... ali to nam nebi nimalo skodoli da se preduzme takva akcija koja ce makar godinu trajat....

ODGOVORITE
Name

šta ti

21.07.2023 16:44

misliš, da je to u pravnoj državi moguće? Pa nije ovo Juga, gdje ti izdajnici uskaču u kuću kad hoće! Ti voliš izgleda da te tlače, predlažem da se obratiš domini. Barem će završiti kako treba! Okani se vlažnih snova komunjara i fašista, imali smo ih i ne želimo ih više.