Хрватима сад смета и Чола - бесни због цене новогодишњег наступа!

Највећа регионална звезда Здравко Чолић, већ је договорио наступ за Нову 2024. годину и то у Дубровнику, али је његов концерт наишао на негодовање тамошње јавности због цене коју је погодио певач.

Забава 20.07.2023 | 16:38
Хрватима сад смета и Чола - бесни због цене новогодишњег наступа!

Како тврде медији у Хрватској, Здравко је за наступ у новогодишњој ноћи тражио 130.000 евра, због чега су се неки побунили, па су коментарисали да је то страшно.

С друге стране, власти у Хрватској се надају да ће дебело наплатити туристима Чолин концерт и од њега вишеструко зарадити.

Јелка Тепшић, заменица градоначелника Дубровника рекла је како верује да ће се износ оправдати тиме што ће имати веома добру посећеност.

- Заиста се на то рачуна, попуњеност хотела и приватног смештаја и интерес спонзора - поручила је.

Dino Merlin <фигцаптион><спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ЖЕЉКО ВИДИНОВИЋ<бр /><бр />

Прошле године новогодишњи концерт у Дубровнику је одржао <а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/482013/дино-мерлин" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Дино Мерлин. Цена карата за двоје износила је скоро 1.000 евра, уз услов да посетиоци концерта морају бити и гости хотела у којем он пева. Дакле, онај ко је желео да слуша сарајевског извођача морао је да преноћи ту и плати још 975 евра за две особе. Укупно је све за две особе коштало скоро 2.000 евра.

Иначе, широм Хрватске власти су забраниле српским извођачима да тамо одржавају <а хреф="хттпс://www.курир.рс/старс/4196638/хрватски-бранитељи-неце-ниста-српско-зеле-забрану-карлеусе-лукаса-и-дзимовица" таргет="_бланк" рел="ноопенер">коцнерте, те је последња у низу којој је наступ отказан, Јелена Карлеуша<а хреф="хттпс://www.курир.рс/таг/482013/дино-мерлин" таргет="_бланк" рел="ноопенер">. Осим ње, забрану су добили: Ана Бекута, Драган Којић Кеба, Аца Лукас и многи други.

(Курир/ Информер)

Коментари / 0

Оставите коментар