Мушкарцима је, ипак, живот љепши...

Ево колико нам времена током живота "потрошимо" на посао и остале активности!

Занимљивости 09.07.2023 | 13:56
Мушкарцима је, ипак, живот љепши...

Ако сте се питали на шта највише трошимо времена, "Wорлд оф Статистицс" спровео је глобалну просјечну анализу и недавно је објавио.

Поред посла, гледања телевизора, куповине, конзумирања хране и пића, провођења времена на Интернету, можда ће вам бити чудан податак да заправо највише времена, прецизније 26 година укупног живота проведемо у спавању.

Након спавања, чак 12 година утрошимо на послу, а у гледању телевизора нам прође 8,8 година. На шопинг нам "оде" 8,5 година живота, а 3,6 година нам прође у јелу и пићу.

 


Иако живимо у Интернет ери, статистика показује да проводимо нешто више од три године сурфујући Интернетом. Чак двије године живота вам прођу у састанцима, а податак интересантан женама је да им чак годину и по дана прође у шминкању.

Иако вам се чини да вам највише времена пролази у путовању с посла и од посла, свега 60 дана живота утрше на превоз. У физичкој активности нам прође 1,2 година живота, а у вођењу љубави 117 дана. Посебно је занимљиво да мушкарци у животу доживљавају врхунац 9 сати, док жене у задовољству уживају тек 1 сат. 

(Агенције) Фото: Илустрација

Коментари / 0

Оставите коментар